Sandboxie
-
Arkadaşlar sanboxie la kullandığım programları kapattıktan sonra hersey siliniyormu; Örnek olarak firefox sandbox programıyla kullandıktan sonra normal firefoxu açtıgımda sandbox da açtığım sayfalar görünmüyor geçmişi siliyor galiba bu programın amacı bumudur aslında?
-
extraordinaryy bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar sanboxie la kullandığım programları kapattıktan sonra hersey siliniyormu; Örnek olarak firefox sandbox programıyla kullandıktan sonra normal firefoxu açtıgımda sandbox da açtığım sayfalar görünmüyor bu programın amacı bumudur aslında?
-----------------------------
programı kapattıktan sonra içeriği sil i işaretlemezsen silmez öyle kalır.Sandboxie Control sayfasını açıp, Sandbox Default a sağ tıkla, delete contents de. -
Evet oldu teşekkür ettim dostum , maksat hiç iz kalmasın:)
-
Birde aklıma gelmişken sandboxie da program çalısırken ram de belli bir kısımda çalısıyor 50mb gibi kapatınca o kısmı boşaltıyor ve dosyalarıda siliyor değilmi tam olarak?
-
-----------------------------Birde aklıma gelmişken sandboxie da program çalısırken ram de belli bir kısımda çalısıyor 50mb gibi kapatınca o kısmı boşaltıyor ve dosyalarıda siliyor değilmi tam olarak?
evet,
ayrıca bunu otomatik kendi silsin istersen, elle yapmak sıkıcı oluyor çünki
yine sandbox defaultbox a sağ tıkla, sandbox settings 'de.Orda solda +delete diye bi menü var ona tıkla.Delete Invocation seçeneğine gel.Automatically delete contents of sandbox kutucuğunu işaretle.Apply de çık.Programı kapattığında artık otomatik olarak kendi silecek içeriği -
Evet yaptım bu da güzel ama umarım bi açığı yoktur:)
-
-----------------------------Evet yaptım bu da güzel ama umarım bi açığı yoktur:)
güncellestirmelerini takip et, yeni sürüm kullanmaya özen göster, adamlar sürekli kapatıyorlar bypass yöntemlerini.Onun dısında bir şey olmaz korur seni baya bi ama tabi tek başına bi işe yaramaz, stealer yersen firewall un yoksa o bilgi her türlü dışarı çıkar. -
Evet güncelleştirmelerine baktım sürekli güncelleniyor.baypass dediğin sandboxie programın açıkları için yapılan yöntemler değilmi?Firewall kullanmadım hiç ama kullanmam gerek sanırım
-
-----------------------------Evet güncelleştirmelerine baktım sürekli güncelleniyor.baypass dediğin sandboxie programın açıkları için yapılan yöntemler değilmi?Firewall kullanmadım hiç ama kullanmam gerek sanırım
evet o yöntemler.
Firewall kullanmak istersen bunu öneririm, http://www.pctools.com/firewall/ -
Kurdum kullanıyorum,bu program bana comodo yu anımsattı arasında ki çalışma yapısı aynımı kullanış ve güvenlik açısından hangisi iyi ?
-
-----------------------------Kurdum kullanıyorum,bu program bana comodo yu anımsattı arasında ki çalışma yapısı aynımı kullanış ve güvenlik açısından hangisi iyi ?
comodo firewall da iyi fakat stabilite ve hata açısından pctools firewall daha iyi.