Sandisk 256GB Ultra Plus SATA 3.0 SSD - Bimeks
-
çizik bakalım ne çıkıcak
-
gittim aldım ben mağazadan. hediye çeki yokmuş sordum özellikle.
yarın kuracam sistemi sata kablom yok orda da kalmamış, vatan da uzak olduğundan gidemedim almaya.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
gittim aldım ben mağazadan. hediye çeki yokmuş sordum özellikle.
yarın kuracam sistemi sata kablom yok orda da kalmamış, vatan da uzak olduğundan gidemedim almaya.
valla ben kargo beklicem.. gelince de hemen kuramam heralde, sanırım laptopa takıcam bunui laptoptaki 128 liği pc ye takacam derken işi var daha :d
-
hocalar bi sorum olcak bende bu pc varda
sanırım bu pc nin msata girişi varmış normal sata girşi yokmuş çokta anlamıyorum açıkcası, ben bu ssd taktırabilir miyim bunu nerden anlayabilirim?
edit:google dan buldugum kadarıyla sanırım sadece msata takılıyomuş ssd için dvd rom u sökmem gerekmiş neyse kalsın artık ssd miz eksik kalsın :D
GUS tarafından 12/Kas/13 23:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Tomshardwareguide gayet ayrıntılı olarak incelemiş sitesinde. Bence fiyatına göre gayet iyi bir ürün.
http://www.tomshardware.com/reviews/ultra-plus-ssd-nand,3502.html
-
şu dvd yazici seysini cikartip bi ssd de ben takmak istiyorum pc ye. Şu aralar ekonomik durum pek musait degil ama.
-
hocam teşhir ürünü olmasın? bimeks genelde teşhir ürünlerinde indirim yapıyor.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
teşhir ürünü 1 olur 2 olur : )bi mürid gidip mağazadan aldı mesela , kaç tane teşhir ürünü olcak admların elinde de sat sat bitiremediler . yani en azından öyle umuyorum :)
MaviGozluDev tarafından 13/Kas/13 04:19 tarihinde düzenlenmiştir -
hocalar lg x170 modeli netbook un içine girermi bu bir el atın size zahmet.
-
MaviGozluDev bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
teşhir ürünü 1 olur 2 olur : )bi mürid gidip mağazadan aldı mesela , kaç tane teşhir ürünü olcak admların elinde de sat sat bitiremediler . yani en azından öyle umuyorum :)
hocam kilitli kutudan alıp verdi eleman, bantı filanda üstündeydi kutunun.
aletin üzerinde de en ufak bi kılcal çizik sata giriş yerlerinde de yine aynı şekilde ufakta olsa bi çiziğe rastlamadım ben. Teşhir gibi durmuyo velhasıl.
edit: temiz kurulum sonrası değerler bu arada, sistem klon filan değil.
bu ATTO ile aldığım sonuçlar
buda AS SSD Benchmark'ın sonucu.
NoToLeRaNcE tarafından 13/Kas/13 12:43 tarihinde düzenlenmiştir