Sanırım Başımız Belada
-
önce ev sigortamızı yatırmamışız
kredi kartı borcumuz varmış o yok bizde
karttan indirimli alışverişten alışveriş yapmışız şirket kartından
bizim kartımız yok diyincede telefonu kapatmış yüzümüze
hakkımızda ihbarname mi ne çıkartmışlar ama bizim üstümüze kart yok mart yok :))
-
Ara konuş sorun neymiş öğren... Siteleri Almanca.
-
yazdım br üste tüm dedikleirni
-
ben anladım anlattım bu aranan numara çağrı merkezine ait ama werilen bilgi borçla ilgili yani aslında risk birimi aramış oluo babasını fakat çağrı merkezinin numarasıyla düşüo bizim bankadada öleydi borcu olanların tahsilatını sağlıodum ama ben adamı arayınca çağrı merkezinin numarası çıkıodu yasin bu numarayı arıcak we risk biriminin numarasını öğrenicek büyük ihtimal babasının tel numarasını önceden borçtan sorumlu kişi kullanmıştır ama sistemde güncellenmemiştir
yani öet olarak çağrı merkezini arıcak emlak borcum warmış dicek ilgili birim olan risk birimine aktarımı gerçekleşicek ,)
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
ben anladım anlattım bu aranan numara çağrı merkezine ait ama werilen bilgi borçla ilgili yani aslında risk birimi aramış oluo babasını fakat çağrı merkezinin numarasıyla düşüo bizim bankadada öleydi borcu olanların tahsilatını sağlıodum ama ben adamı arayınca çağrı merkezinin numarası çıkıodu yasin bu numarayı arıcak we risk biriminin numarasını öğrenicek büyük ihtimal babasının tel numarasını önceden borçtan sorumlu kişi kullanmıştır ama sistemde güncellenmemiştir
yani öet olarak çağrı merkezini arıcak emlak borcum warmış dicek ilgili birim olan risk birimine aktarımı gerçekleşicek ,)
-----------------------------karışık ama güzel bi anlatım hacı :)
-
senin emlak borcundan bu şirkete ne emlak vergisini götürür belediyeye ödersin birinci taksit 01 Mart - 31 Mayıs, ikinci taksit 01- 30 Kasım tarihleri arasında
-
taekwondo bunu yazdı:
-----------------------------senin emlak borcundan bu şirkete ne emlak vergisini götürür belediyeye ödersin birinci taksit 01 Mart - 31 Mayıs, ikinci taksit 01- 30 Kasım tarihleri arasında
-----------------------------evet emlak vergisi doğrudan belediyelere ödenir, ödemezsen de cezası çok değil, paran olunca ödersin, şirketin ne olduğunu araştır sen.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
adama cart curt bişeyler de anlar o
-
hocam anladığım kadarıyla borcunuz var demişler size. gerekli fatura ve ayrıntılı işlem bilgilerini gönderin talebinde bulunun gerekeni yapalım diyin adamlara. aksi halde hakkınızda dolandırıcılıktan suç duyurusunda buluncaz diyin sonrasında. daha rahatsız etmezlerdiye düşünüyorum. eğer dedikleri doğruysada gönderecekleri ayrıntılarda sizi sikmeye çalışanın kim olduğunu öğrenmiş olursunuz.
-
Büyük ihtimal dolandırıçı olabilirler.