folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sanırım Bunalıma Giriyorum.

Sanırım Bunalıma Giriyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek
    prozac prozac prozac ! :( bknz prozac ek$i 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    azönce ajan1111 le konuşuyorduk, selam söylüyor herkese. bu konuda selam söylememi istedi bende kırmadım :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    bu şekilde davranman hiç bir şeyi halletmez. onun için böyle davranarak dertleri bir iken iki yaparsın yani bir de kendine yaparsın tam olur. gerek yok. biraz sakin ol mantıklı düşünmeye çalış durumu kabullen. ve bakış açın şu olsun "hayatta her şey olağanadır" kardeşim. kendi başına bu beceremiyorsan psikolojik yardım almanda fayda var. çünkü insan bazen tek başına gerçekleri göremiyor gerçeklerin üstesinden gelemiyor. sağlıcakla.

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    abi kendini sıkmakla bi yere varamazsın ki :S bo$ver dicem diemiorm ne kadar zor bi durum oldugunu az cok anlayabiliorm. ne bilim eger imkan flan varsa kızı yanına al dicem askere gidiosn :S i$in zor abi :/

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek

Codißody bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaslar Nedendir Bilmiyorum Herşey Ters Gidiyor. Hep Aksilikler Cıkıyor. İcimde Fırtınalar Kopuyor Bunalıma giriyorum sanırım hemde öyle bir bunalımki kimseyi görmek istemiyorum karanlık bi odada aglamak geciyor icimde geceleri ise adeta sancılar halinde devam ediyor bu yorganı cektinmi yüzüme işte orda eriyorum bitiyorum. agustosta askere gidiyorum ve cok sevdgim bir sevgilim var onu nasıl bırakıp gidecegim ne yapacagım bilmiyorum şaşırdım kafayı yiyecegim.
    -----------------------------

hacı bence sen yorganı  kafana cektiginden bu  haldesin. ... ne yorganı donla yatıyom sabah kalkıyom gene sucuk gibiyim bu havada yorgan adamı bunaltır tabi hehe

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
Toplam Hit: 2452 Toplam Mesaj: 16