folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sanırım Şuan Ligtv Ve Spormax Şifresiz

Sanırım Şuan Ligtv Ve Spormax Şifresiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    süper valla bende izliyorum maçları erotikler bile açık ama açık olmasada ne olcak kırdım ben onları xD şifre olan kanalları bile kırdım haha xD salon filmleride açık annem izlemekte hepsini izledi şu saat'e kadar olanları kadın keyf sürüyor xD Sağol Dijitürk xD ve dijitürkte olan arıza xD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Hammett bunu yazdı:
    -----------------------------
    süper valla bende izliyorum maçları erotikler bile açık ama açık olmasada ne olcak kırdım ben onları xD şifre olan kanalları bile kırdım haha xD salon filmleride açık annem izlemekte hepsini izledi şu saat'e kadar olanları kadın keyf sürüyor xD Sağol Dijitürk xD ve dijitürkte olan arıza xD

-----------------------------

nasıl hekledin? :) 

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek
    Nerde beles oraya yerles..:)

Parmak bassam olurmu?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bir alıntı yaptım digitürkün problemiyle ilgili

Bence Digitürk Cryptoworks & İrdeto şirketinden görevli kişileri bekliyor.Daha önceki benim ve bazı arkadaşların vurguladıgı birşey var bazı arkadaşlar dikkat etmek istemiyor sanırım dt aksam üstü 6 dan beri sistemi toparlamaya calısıyor.Herşeyinin uctugunu düşünüyorum.Herşeyi sıfırdan ayarladılar,ayarlamaya devam ediyorlar.

Şifreleme sisteminide kendileri yapamıyorlar sanırım şifreleme sisteminden görevlileri bekliyorlar neden derseniz onlarda böyle bir durumda herşeylerini herkese acmak istemezler.Yani böyle birşey oldu hadi biz bu ayıbı örtmek için alayını şifresiz yapalım diye bir mantık olamaz.Zaten şifreleme yabilselerdi erotik kanalları şifreler yayın yaparlardı.O yazının orada cıkmasının nedeni Digitürk şifreleme sistemini devreye alamıyor ki erotiklere yayın yaptıramıyorlar.

İkinci birşeyde RTÜK Digitürk e ceza verebilir daha önce bunu yazmıstım ama salon 1 de bayanın üstü yok ve bir takım erkekle işler yapıyorlardı.Böyle birşeyi şifresiz olarak yapamazsın yaparsan ceza yersin bazı arkadaşlar erotiklerin şifresiz olarak verilmesini bekliyor gülüyorum yaw bulundukları ülkeyi ve hükümeti görmüyorlar sanırım

diyor arkadaş

ve şu an d-smart ta lig tv,spormax,turkmax,actionmax ve iz tv açıktır problem büyük ihtimal 3 güne düzelir bence inş. yarın akşam düzelmez gs maçı var. :D

Toplam Hit: 3822 Toplam Mesaj: 25