Şanlı Ordumuzun Yüzükleri
-
çok süper yüzükler valla ya. eyvallah hoca
-
kalite mallar bence
-
adaş çakmasını yapabilirmiyiz çinliler bu işte usta belkide yapmışlardır yapmadıysalar birer tane sipariş verelim bence
:D
-
çok güzeller hatta süperler :)
-
bunlar bi yerde satilmiyo..gumusculerde yaptiriliyo ornegin ankarada kizilaydaki taktakiya giderseniz butun hepsini gorursunuz
-
Hepside süper,ama özel harekatı tuttum en çok =) bi ara bi bakacam gümüşçüye :)
-
Bende bilmiyodum ordumuzun yüzükleri olduğunu ama hepsi birbirinden güzel insan seçmekte zorlanıo pek yüzük takma alışkanlığım yok ama ilerde belki bunlardan bi tane yaptırıpta takarıs ;)
-
hepsi çok güzel eskişehirde bulabilir miyim ki.Almak istiyorum 20-30 civarında dğeildir büyük ihtimalle :D öye olsa genelkurmay,karakuvvetleri ve natodan alıcam.
Takarım askeriyeyede gidiyorum arada karakuvvetlerini taktığımda havacılar ne yapar merak ediyorum :D tabi yüzüğü içeri alırlarsa..Geniş güvenlik önlemleri var.
-
toplu olarak alınacaksa haberim olsun
-
harp akademisi: pırlanta - oval kesim
genel kurmaylık: safir - oval kesim
kara kuvvetleri: yukarıdaki aquamarin alttaki taş ise safir - ikiside oval kesim
nato: herkez siyah pır diye bilir ama bu biraz karısık tam göremediğim için 2seçenek var ya siyah pır(gerçek adını hatırlamıyorum) yada yarı değerli bi taş(bununda adını hatılamıyom sakın gülmeyin) ama oval kesim bunu biliyorum.
istihkam: yakut - kare kesim
dağ ve komando tugayı: prlanta - baget kesim
yüzükler 18 ayar beyaz altındır.
Toplam Hit: 2988 Toplam Mesaj: 23