Sansar - 21 Gram Mixtape "Paylaşım"
-

"Sansar - 21 Gram Mixtape" Tracklist:
01. 21 Gram
02. Öldür yad Öl feat. Pit10
03. Gariban
04. Fırtınalar
05. Beni Bul Anne
06. Mahsun Süpertitiz (Skit)
07. Korku Filmi feat. Pit10
08. Deli müziği
09. Ölürsem Bu Gün
10. Şimdilerde Hayal feat. Pit10
11. Herkes feat. Pit10 & Deniz & CB
12. Seçim Şarkısı feat. Pusat & Beta & Pit10 & Deniz & CB
ayrıca ahmet kaya ile featide var ilgililere :)
http://rapidshare.com/files/45606699/Sansar_-_21_Gram_Mixtape_-_Hiphoplife.net.zip.html
şifre: hiphoplife.net
-
güzel paylaşım ama bn beenmedm bu mxtapei
-
ebter bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------alışmak kolay deil bu adam önceki tüm albüm ve kayıtları KA recordsta yaptı şimdi olmypos a geçti kalite :) eski sansar tabiki daha iyidi :)
-
eyw güzel paylaşım ben takipcisiyim bu arkadaşın çok güzel söylüyor 2 defa konyada konserine gittim
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------ebter bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------alışmak kolay deil bu adam önceki tüm albüm ve kayıtları KA recordsta yaptı şimdi olmypos a geçti kalite :) eski sansar tabiki daha iyidi :)
-----------------------------bde bu pit10 la nası feat ypmş brştılarmı ki
-
ne karektersiz herif lan bunlar
2 gün önce birbirilerini diss liolardı sansar la pit10 şimdi sansar albüm kayıtlarını olympos records ta yapıo yani pit10 un cihazlarında ve albümün yarısı sansar ft. pit10 ne dengesiz herifler amk ya....
-
nickimyok bunu yazdı:
-----------------------------ne karektersiz herif lan bunlar
2 gün önce birbirilerini diss liolardı sansar la pit10 şimdi sansar albüm kayıtlarını olympos records ta yapıo yani pit10 un cihazlarında ve albümün yarısı sansar ft. pit10 ne dengesiz herifler amk ya....
-----------------------------ajan bunlar rapte etik diss attılar die düşman olmaları gerekmio yane örnek gerekirse fuat - ceza kawgalı ama fuat sagoya döşedi dissi :)
yane zaten onlar pit10 la çoq önceden arkadaşlardı sora olaylar oldu sansar kadıköy merdiveni kurdu giyotinle sora alaturka mavzere geçti
sora yuvaya bana sorarsanz boktan olmş 2pac özentisi gibi ben beğenmedim :) eski sansarr nerdee psikopat yazarrrrrr ... -
yok merdiveni, sansar ve pit10 kurdu... pit10 sittir olup gitti.. olympos u kurdu kavgalı ayrıldılar sansar ben kovdum o puştu lafını çıkarınca.. iyice poka sardı.... ayriyetten sansar eskidende iyi deildi ki.. şimdi iyi olsun sansar işte sözde piskopat:) cocuk ak
-
eet doru pardon ayrıca sansar 89 lu o çocuksa bizde çocuk ama nese :P sansarı var eden zaten rapozof adam beat crew ne varsa adam verdi sonu bu oldu
yazık sansar merdivende bana kalırsa en zayıfdı bi mafsal bi giyotin bi taşkın kadar (dapoet,raziel vs. saymıorum ) olamadı olamazda ama popülerlik
herşeyin ilacı :) -
Sagopanın da çok sknde ya fuat :)
yakında gelirse bi tane daha disstortion ep döşemek nedir o zaman görürsünüz :) -
anti polemik olmasın ajan :) konu başka yere sapıo zamanı gelir o zaman saatlerce tartışırzda şimdi yapma olur mu ? :)