Sansarla Nasıl Mücadele Edebilirim
-
arkadaşlar 25 kadar tavuklarım var. geçenlerde kümesimin kapısını akşamdan kapatmayı unutmuşum. gece saat 3 te yatağımdan horozun bağırtılarına uyandım. balkona dolaştım baktım benim horoz olanca gücüyle bağırıyor dışarıda bahçede karanlıkta dolaşıyor. hemen tüfeği aldım arkaya dolandım birde baktımki yolda tavuğun birisini götürürken bizim sesten ürküp çatıya çıktı. çatıdan birde dönüp bana bakıyor.
dün gecede saat 4 te gene horoz bağırması devamlı duydum kalktım baktım gene gelmiş kümese . kapalı olduğundan açamamış ama hergün geliyor..
sizden isteğim sansarlar çift yaşarlarmış ben bunu bi şekilde nasıl avlayabilirim eşi bi zarar verir mi eve falan . musallat olurmu ?işte katilin resmi...
-
pampa bunu buldum nette.kümese koyabilirsin...
ONEMINUTE tarafından 07/Mar/13 20:43 tarihinde düzenlenmiştir
http://kedi-kopek-kovucu.com/kedi-kopek-tilki-sansar-gelincik-kovucu-hakkinda/urun-ozellikleri/
Benim odada fare var ama dokanmıyorum kendi halinde takılıyo:D
bi ara göz göze geldiiik herşey bitti orda:D -
zarar verme yazıktır yahu uzaklaştırıcı şeylere bak ne bileyim mesela kükürt yakarsın yılan gelmez gibi
-
Ayılar için özel top yaparlar bizim orada.Ateşleyici olarakta piknik tüpü koyuyorlar.Onu bi dene bence.
-
http://www.turkeyforum.com/satforum/archive/index.php/t-540063.html
Burada da tartışılmış...
-
Ka1nsha bunu yazdı
zarar verme yazıktır yahu uzaklaştırıcı şeylere bak ne bileyim mesela kükürt yakarsın yılan gelmez gibi
ben beni bildim bileli burlarda bu yaratık. eveli senede 8 tane tavşanıma gece katliam yaptı. işin ilginç tarafı mahalle kedi dolu kediler bunu gördümü cin çarpmış gibi kaçıyorlar
-
Abi algıda seçicilik yaptım aklım direk sansar salvo'ya gitti : |
Onun mücadelesi kolay hocam, zehirle bitir işi ama akıllı hayvan gelincik gibi çevik hayvan vesaire vur gitsin diyeceğim hayvan severim olmaz vurma konum değiştirt. -
1000 tl para cezası var avlasan dahi avladığını beyan eder ifade kullanma. memlekette benimde başıma dert oldu sansar tuzağı kullandım bildiğin kurt kapanının küçüğü yumurtaya gelir bu hayvan kapanı kurup yumurta ile yemlersen yakalarsın çok vahşidir insana zorda kalınca saldırır dikkat et.
-
bizim oralarda gelincik derler bu hayvana. büyüklerimiz bu hayvan için kızdırmaya gelmez bütün tavukları öldürür derlerdi. Hakkatten de öldürüp öldürüp bırakıyor tavukları yemiyor da
-
fare uykuda kulağını burnunu yemiyomu insanın evinde fare olan arkadaş
-
Hocam onun için tuzaklar vardı bildiğim kadarıyla toprağı kazıp kümesin altına fln bişeyler koyuyorlar