folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sansarla Nasıl Mücadele Edebilirim

Sansarla Nasıl Mücadele Edebilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

arkadaşlar 25 kadar tavuklarım var. geçenlerde kümesimin kapısını akşamdan kapatmayı unutmuşum. gece saat 3 te yatağımdan horozun bağırtılarına uyandım. balkona dolaştım baktım benim horoz olanca gücüyle bağırıyor dışarıda bahçede karanlıkta dolaşıyor. hemen tüfeği aldım arkaya dolandım birde baktımki yolda tavuğun birisini götürürken bizim sesten ürküp çatıya çıktı. çatıdan birde dönüp bana bakıyor.

dün gecede saat 4 te gene horoz bağırması devamlı duydum kalktım baktım gene gelmiş kümese . kapalı olduğundan açamamış ama hergün geliyor..

sizden isteğim sansarlar çift yaşarlarmış ben bunu bi şekilde nasıl avlayabilirim eşi bi zarar verir mi eve falan . musallat olurmu ?

işte katilin resmi...

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pampa bunu buldum nette.kümese koyabilirsin...

http://kedi-kopek-kovucu.com/kedi-kopek-tilki-sansar-gelincik-kovucu-hakkinda/urun-ozellikleri/

Benim odada fare var ama dokanmıyorum kendi halinde takılıyo:D

bi ara göz göze geldiiik herşey bitti orda:D

ONEMINUTE tarafından 07/Mar/13 20:43 tarihinde düzenlenmiştir

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

zarar verme yazıktır yahu uzaklaştırıcı şeylere bak ne bileyim mesela kükürt yakarsın yılan gelmez gibi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ayılar için özel top yaparlar bizim orada.Ateşleyici olarakta piknik tüpü koyuyorlar.Onu bi dene bence.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

zarar verme yazıktır yahu uzaklaştırıcı şeylere bak ne bileyim mesela kükürt yakarsın yılan gelmez gibi

ben beni bildim bileli burlarda bu yaratık. eveli senede 8 tane tavşanıma gece katliam yaptı. işin ilginç tarafı mahalle kedi dolu kediler bunu gördümü cin çarpmış gibi kaçıyorlar

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Abi algıda seçicilik yaptım aklım direk sansar salvo'ya gitti : |

Onun mücadelesi kolay hocam, zehirle bitir işi ama akıllı hayvan gelincik gibi çevik hayvan vesaire vur gitsin diyeceğim hayvan severim olmaz vurma konum değiştirt.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

1000 tl para cezası var avlasan dahi avladığını beyan eder ifade kullanma. memlekette benimde başıma dert oldu sansar tuzağı kullandım bildiğin kurt kapanının küçüğü yumurtaya gelir bu hayvan kapanı kurup yumurta ile yemlersen yakalarsın çok vahşidir insana zorda kalınca saldırır dikkat et.

yunusozturk.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

bizim oralarda gelincik derler bu hayvana. büyüklerimiz bu hayvan için kızdırmaya gelmez bütün tavukları öldürür derlerdi. Hakkatten de öldürüp öldürüp bırakıyor tavukları yemiyor da

Naber la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

fare uykuda kulağını burnunu yemiyomu insanın evinde fare olan arkadaş

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juncteus
    Juncteus's avatar
    Erkek

Hocam onun için tuzaklar vardı bildiğim kadarıyla toprağı kazıp kümesin altına fln bişeyler koyuyorlar

Toplam Hit: 25056 Toplam Mesaj: 69