“Şansımı Denemek İstiyorum” Butonu Google’A Yılda 110 Milyon $’A Mal Oluyor.
-
“Şansımı Denemek İstiyorum” butonu Google’a yılda 110 milyon dolara mal oluyor. Google’ın kurucularından Sergey Brin, katıldığı bir radyo programında, internet kullanıcılarının Google üzerinden yaptıkları aramalarda, “Şansımı Denemek İstiyorum” (I’m feeling lucky) butonunu yüzde birlik bir oranda kullandıklarını belirtti. “Şansımı Denemek İstiyorum” butonuna tıklandığında, Google, kullanıcıyı direkt olarak ilk sırada yer alan arama sonucuna götürdüğü için bu yüzde birlik kesim, arama sonuçlarındaki reklamları görmüyor. Bu durum da şirkete yıllık tamı tamına 110 milyon dolara mal oluyormuş…
İşin bir diğer ilginç tarafı ise Google’ın, inanılmaz maliyetine karşın “Şansımı denemek istiyorum” butonunu kaldırmayı düşünmemesi…
Kaynak: Uğur Seven - Onur Seven
-
sen yensin galiba pramitler hakkındaki yazınıda okudum :D
-
yeni meni ilginç konuları paylaşan insanları severim :)
-
adamlarda para var huzur var ...
-
3624 bunu yazdı:
-----------------------------
yeni meni ilginç konuları paylaşan insanları severim :)
-----------------------------
hemfikirim. -
bu pahalı şeye.. tıklamaya para vermıyoruz :D bu iyi:D
-
Kaldırsınlar o zaman a.q :D
-
Bizim böle bi butonumuz olmadı ki anasını satayım.
-
yalan kere yalan be olm kanmayın (: google ı kullanıpta bizim gibi küfredenlere gel o butonu kullan diyorlar. sen birşey aradığında misal webcam arattın bastın o butona. nolcak? seni zııpppp atacak reklam vermiş olan firmanın sitesine. bence bunu arttırıp karı yükseltmek istiyorlar. yoksa benmi paranoyakım
-
%1 onlara yilda 110m $ kaybettiriyosa kazanclari 99x110m=10890 yani 10 milyar 890 milyon $
kaldi ki kaybetmek ba$ka $ey, kazanmamak ba$ka $ey
-
para var huzur var:) ben olsam bi buton daha koyardım maksat zenginliği imaa etmek