folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şanslı Masa Yoksa Herşey Senaryo Mu?

Şanslı Masa Yoksa Herşey Senaryo Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

Senaryo olmasa daha farklı bi program olurdu bence.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kurmaca olmaması imkansız zaten :D

Tahribat.com'un %95 bölümü erkek diyelim ve bu yarışmada olduklarını düşünelim. karşısındaki kızın yani sevgilisinin mal mal hareketler yaptığını düşünelim ve buradaki potansiyelin o kızı anlayışla karşılayıp aşkım ayaklarını alttan almalarını hayal bile edemiyorum :D sadece örnekti kimse alınmasın :D

kim sabrederlan o kadar mallığa kurmaca olmasa a.gim.

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

belliydi çok yapmacık :D

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Senaryo olması gerekli zaten. 1 olur 2 olur 3. bölüm olur artık millet bunun yapıldığı yeri yeri öğrenir tadı kaçar. Yapımcılar bunu göz önüne alamaycaklarına göre gider adam kast ajanslardan oyunjcu getirir oynatır daha iyi:)

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Kardeşim Ajansta Çalışıyordu Filmere Felan Gidiyordu Çekimlere Filmerde Dizilerde Oynadı

O Zamanlar Trt De Para Verip Kaçan Cocuk Vardi Adını Hatirlayamadım  Oraya Çagırmışlardı Oynaması için Diger işler Yüzünden Gidemedi

içeriginin Senaryo Oldugu Biliniyor Bu Programda Öyle  Yani Kurulu Düzen Bizim Halk Maydonuz Herşeye Oyle Birşey Olsa Mutlaka Kavga Çıkar Dagilir Ortalık.

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

Bende bir kaç defa izledim.Baya güldüm de.Ancak son dakkaya kadar o kadar sinirlenip bi tokat yapıştırmamak elde değil.Hele şu eleman baya sinirlenmişti son 5000 tl'yi almaya giderken ben olsam yukarı çıkmazdım en son yapıcağım iş kolundan tutup çıkarmak olurdu :)

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

zeki kayahan coşkun bu formatı yıllardır radyo programında uyguluyor. hafta içi her gece saat 11:15 alem fm'de matrax programını sunuyor dinleyin derim tadından yenmez :)  Feys :  http://www.facebook.com/zkcresmisayfa  / Twitter : http://twitter.com/zekikayahan  kendisini takip edebilirsiniz .

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hickirik13
    hickirik13's avatar
    Erkek

gülüp gececen hocam ayrıntılara fazla takılma...

Toplam Hit: 5002 Toplam Mesaj: 20