Sansüre Karşı Yürüyüş
-
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------
KILICH bunu yazdı:
Tezat...
1) Hepimiz Youtube giriyoruz aslında dolaylı yollardan..Girmiyorum diyen yalan söyler %90...
2) Youtube'nin tüm ülkelerde ofisi varken ve o ülkeleri kaale alırken Türkiye'yi kaale almaması ve vergisini ödememesi ve zararlı içeriğin siteden kaldırılmasında zorluk çıkarması sebebiyle engelleme getirilmiştir...Avrupa ülkeleri zararlı içeriğin kaldırılmasını istediğinde en uzun süren içerik kaldırımı İtalya'da o da 3 saat sürmüştür...Bizim ülkemiz ise 3 ayda anca kaldırtabiliyo içeriği...
Sonuç...
Yürüsekteeee yürümesekteeee,Bağırsaktaaa bağırmasakta sonuç değişmez gibime geliyor...Çünkü herkes haklı :D
-----------------------------sansür deyince aklına youtube'tan başka bişey gelmeyen zihniyet bunu hak ediyor aslında. vur kafasına al ekmeğini...
-----------------------------Sansür youtube ile başladı hocam...Gerisi fasa fiso emin ol :D
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
Volaris bunu yazdı:
Sansürden kasıt,ifade ve insanı haklardan mahrum bırakılıyor olman.Devletin senin yerine karar veriyor. Bunu idrak edemeyecek kadar kafan çalışmıyormu?
-----------------------------düzgün konuş adam ol.
-
PanxeR bunu yazdı:
sansür =
şuan devletin yaptı şey senin yerine karar vermektir , aile koruma şifresi vb. güvenlik programları var (windows live da da var)
isteyen alır kullanır sakıncalı siteyi engeller...
öbür tarafta zaten yasak deliniyor yasak olmasa millet dns nedir proxy nedir bilmeyecekti şimdi sokaktaki pc kullanmayı bilmeyen adam opendns yi ezbere biliyor.
bu yasaklara karşıyım (sitesi kapatılan tanıdınız olmadımı hiç ? ) sadece youtube yada adult siteler için değil birçok site kapatılıyor,,
tbt kaç kere kapatma cezası aldı herkez tbt gibi uğraşıp açtırıyormu bir daha uğraşmıyor site mite de kalmıyor..
yürüyüş yapan yapsın bence onun yerine bilinçli kullanıcı profili oluşturmak gerek. yani sigarayı yasaklamak yerıne adamın zararlarını bilip içmesini engellemek gibi, yoksa okulda da sigara yasak ama otta çeken var sigarada içen ...
-----------------------------güzell gel öpücem :D
-
ferdinand bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
Volaris bunu yazdı:
Sansürden kasıt,ifade ve insanı haklardan mahrum bırakılıyor olman.Devletin senin yerine karar veriyor. Bunu idrak edemeyecek kadar kafan çalışmıyormu?
-----------------------------sana karşı söylenen birşer yok neden üstüne alınıyorsun? ha ben de onu idrak edemeyenlerdenim diyosan o başka.
-
yürü git işine kardeşim ...
-
hey dostum biz burda çocuklarınız için mücadele ediyoruz.
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------ferdinand bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
Volaris bunu yazdı:
-----------------------------sana karşı söylenen birşer yok neden üstüne alınıyorsun? ha ben de onu idrak edemeyenlerdenim diyosan o başka.
-----------------------------Sana karşı söylenen birşey de yok...
Yani bi siz herşeyi idrak ediyosunuz sizin hariciniz herkes gerizekalı anasını satim...
Bak bakalım yuuutup abi vergi veriyomu bak bakalım teröristlerin karalama kampanyalarına alet oluyor mu bak bakalım yaptıkları eylemleri bile yayınlamadı mı bu adamlar buralarda...Bak bakalım M.Kemal'e hakaretler yağdıran videolar yayınlamadı mı bunlar... Tr'nin tüm girişimlerine 6 ay geçiştirmeyle cevap verdiler vermedikleride yanlarına kar kaldı!
Daha bunun nesini savunursun be kardeşim ben aldığım sakızdan vergi veriyosam oda eşşek gibi verecek devleti iplemiyecen sonrada yok internet insan hakkı felan feşmekan bizim bunlara karnımız tok bi diğer ülkelerdeki uygulamasına bakın bir de Tr dekine...
Ancak ben gerizekalı olduğum için bunları algılayabiliyorum çok şükür ileri zekalı arkadaşlarımız çok çok üstün olduklarından idrak edemediler herhalde bunlar çok basit geldi onlara...
Bizim milletimiz kadar kendi hayrına olmayanı başka nerede vardır bilmem...
Diğer siteler hakkında tartışılır aga yuuutuba karşıyım savunanında aklına şaşarım...
İşini doğru düzgün yapan devleti sayan hangi kurum varsa onlara yasağa karşıyım Yok ben parayı götürücem istediğimi edecem zırnıkta devlete koklatmam diyen Sonsuza kadar engellensin...
Adamlar vatanına hakaret ediyor bizim milletimizde bunu savunuyor hala ya anlamak cidden zor.
Bireysel özgürlüğe bırakılsın diyenlere tek sözüm;
"Söz konusu vatansa gerisi teferruattır"
Yemişim bireyini özgürlüğünü itlere destek çıkandan hayır mı gelir.
Dediğim gibi diğer sitelerin ki tartışılır burda toptan sansüre hayır yürüyüşüyle birilerinin maşası olmaya gerek yok araya sıkıştırılan bir dünyada zararlı site var çünkü bunların sansürü açılsın diye savunmanın gereğide yok
Site bazında değerlendirmek en doğrusu olur toptan sansüre hayır yürüyüşünün amacı açıktır...
Burda çırpınanların amacı başka kardeşim sen rahat ol biz kör değiliz çok şükür kendimize yetecek aklımızda var sizin kadar olmasada...
-
@Pisibaliqi
zararlı site varsa girme hoca kimse kafana silah dayamıyor. biz baktık inceledik burası senin için zararlı buraya giremezsin demek hangi akla hizmettir. internet sitesi bu isteyen girer istemeyen girmez.
-
Volaris bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
Volaris bunu yazdı:
-----------------------------Sözüne dikkat et bu bir
2.si karar vermeyi bilmiyorsan bırak versin
Yaşın ve cahilliğin gerçek bakış açısına kavuşmana engel oluyor bunun için sana kızmıyorum,ancak cahilliğini okuyarak ve araştırarak gidermeni tavsiye ederim.
-----------------------------adamlar yürüyüşe gidiyor bizimle alakası yok yürüyüşü düzenleyenlerin siz tartışıyorsunuz hocam bırakın bu işleri ya