Şap
-
hacı limon tuzuna benzer bir şey hani şu park kenarlarında hiç kimsede bulunmayan egzotik baharatlar bakırlar satan ak sakallı hacı amcalar var ya onlarda bulabilirsin bence
-
Kusura bakma ama hocam yaptığınız boş boğazlığın önde gideni. Size ne arkadaşlar insanların özel hayatından. Saçmalığın daniskası yapmaya çalıştığınız.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------Kusura bakma ama hocam yaptığınız boş boğazlığın önde gideni. Size ne arkadaşlar insanların özel hayatından. Saçmalığın daniskası yapmaya çalıştığınız.
-----------------------------
ilaç olarak lazım hocam, duvara asmalık değil hayvana yedirmelik lazım. hanım bir kızımız gebe, kocası hayvan oğlu hayvan olunca, böyle şeyler olabiliyor, dört koldan arıyoruz aramaya devam. "
hacı hayvanamı yedirecek insanamı yedirecek bende anlamadım :| -
wert bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
Kusura bakma ama hocam yaptığınız boş boğazlığın önde gideni. Size ne arkadaşlar insanların özel hayatından. Saçmalığın daniskası yapmaya çalıştığınız.
ilaç olarak lazım hocam, duvara asmalık değil hayvana yedirmelik lazım. hanım bir kızımız gebe, kocası hayvan oğlu hayvan olunca, böyle şeyler olabiliyor, dört koldan arıyoruz aramaya devam. "
hacı hayvanamı yedirecek insanamı yedirecek bende anlamadım :|
-----------------------------Bende şaplı yemek yedim ama hiç hissetmedim...
Arkadaş adam ne yapsın, dışarıda ki karılara mı sarksın... Bırak girme karısıyla arasına...
-
sonunda anladığım bir konu geldi ve hemen cevap vermek istiyorummm :)
ANDROCUR (tablet) yalnız biraz tuzlu gelebilir 75 TL civarı diye biliyorum.
not: Bazı sporcular kullanıyor diye biliyorum, aşırı enerjili beslenip antremandan, maçtan önce asılmamak için kullanıyordu bi tanıdık :)
-
bulursan bana da pm at hocam . bizim sınıfta bi tane abaza var durduramıyoruz hayvanatı :D
-
edit : te ne zamanın konusu gereksiz yorum sildim.
-
erkege östrojen haplarından verebılırsın :)
-
Aktara kancık taşı die sor,verdiği şeyi toz haline getirip corbasına atın
-
IRET bunu yazdı:
ilaç olarak lazım hocam, duvara asmalık değil hayvana yedirmelik lazım. hanım bir kızımız gebe, kocası hayvan oğlu hayvan olunca, böyle şeyler olabiliyor, dört koldan arıyoruz aramaya devam. yoksa kesip cebine koyacam elemanın uğraşmak istemiyorum.
Koptum hocam bu ne hiç bir yorum yapamadım ne çeşidiz ya