Şap Nedir? Askerde Kullanıyorlar Mı?
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
yok daha neler.
bizede açıp elle kontrol ediyor dediler yok öyle birşey.güle güle gitsin güle güle gelsin hayırlı teskereler şimdiden arkadaşına.
-----------------------------Hocam askeri lise sınavında kontrol oldu orada olurmu bilmem:D 1 saat donla gezmiştik.
-
bir çay kaşıgı şap 1 litre suyu içilmez hale getirir, yani içilir de öyle böyle kötü degil, tıkanıyorsunuz içerken, hani küçükken içinde pütür pütür partüküller olan antibiotik vardı ya beyaz, onun gibi
-
Şahin K. şapı çaya boşaltıyomuş diye duydum.
-
Askere gittiğinde, 1 hafta kadar aletin kalkmaması,
1 haftaya kadar tuvalete gidememe, fark ettirmeyen kabızlık,
Ayak, Topuk yada özellikle baş veya işaret parmağının çok uzun süreli uyuşukluğu (20-30 gün kadar)
bunlar askerliğin verdiği şeyler, şap vs tamamen hikaye abicim...
Psikolojik.
-
Kaşık kaşık alırdım ben genede kesmezdi,
-
renegadealien bunu yazdı:
Ayak, Topuk yada özellikle baş veya işaret parmağının çok uzun süreli uyuşukluğu (20-30 gün kadar)
Psikolojik.
-----------------------------bizde 1 hfta çıkamadık wc ye :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
eğer kullanıyorlarsa bende ters tepti
-----------------------------(Mesirci)
okadar mesiri bende yesem banada ters etki yapar:d
-
Ben 9 gün gitmemiştim. (:
-
töbe töbe adamın korkusuna bak, şap olsa ne olacak ?kuşu bidaha ötmeyecek mi ? ulan bizde askerlik yaptık madem şap vardı bizim kuşlar niye hiç durmadı ? neredeyse senfoni orkestrası kurup konser verecektik arkadaşlarla.
Konuya gelirsek şap map yok arkadaşım, ben bizzat yemek hanede de bulundum.Korkmasına gerek yok, gazete satılıyor kantinde, ordan gazete alıp, karılara bakmak suretiyle maturbasyon işlevini yerine getirip, rahatlayabilir tuvalette. -
renegadealien bunu yazdı:
Psikolojik.
Yeminle bir ara dedim ki ben 1 haftadır, eh yiyorum ? nasıl oluyor bu dedim ? Bünyede bir çöküntü, topuk mopuk ağrısını söylemiyorum bile, ben öksürükten revire gittim, yeminle, topuk acısından giden adamla bana aynı şurubu verdiler 2. bir şok :D Askerlik şok üstüne şok.