Şarap Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Pala:Bulabilirsen :) fiyatıda ucuzdur. Zamanında elbıse dolabımın tabanına sıgıcak kadar depolayıp stogu bıtırdıkten sonra bır daha bulamadıgım saraptır kendılerı :) Ve gercekten onun tadını bır daha bulamadıgımdanmı yoksa o zamanın damak tadından mı bılınmez hıc bır sarapta bulamadım ve artık sarap ıcmıyorum gerek olmadıkca :)

2. tavsıyem sarkoy olur.

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

şişeden şişeye farkı olan bir şey aslında şarap. sevgilinle içeceksen eğer meyve şaraplarını öneririm sana. ilk 2-3 kadehinde çok güzel bir tat alırsın zaten ötesi aşırıya kaçar. hoş bir akşam olur sizin için. yanında süzme peynir ve köri soslu tavuk öneririm. tercihen meyve tabağıda hazırlayabilirsin.

damaj zevkin nasıl bilmiyorum ama ben olsam markası farketmez bir öküz gözü şarap alırım. bir tabak süzme peynir taze nane ile süslenmiş. ve yanına köri soslu küp olarak doğranmış tavuk veya kimyon ile servis edilmiş kırmızı et tercih ederdim.

punto cero
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

askerde ordu evinde iken beyaz şarap ile sade gazoz veya kırmızı şarap ile birayı karıştırıp içerdik. güzel bir tat olurdu.

ordu evindeyken alkolik olacaktım nerdeyse her akşam içilirmi be arkadaş.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

aslında ürgüp yöresinden el yapımı felan bulacaksın veya mardin yöresinden süryani şarabı :) hafif ve güzel olur

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taBaDa
    taBaDa's avatar
    Erkek

Villa Doluca Neo Kırmızı 2009 hocam fıyatı 20 lıra cıdden ıcerken cok hos bır tat bırakıyor damakta ve kesınlıkle kopek olduren gıbı saraptan nefret ettırecek bır tat yok tam aksıne hayran bırakıyor kendıne fıyatına gore cok cok ıyı..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

20 tl yi geçmicek istiyosan Cumartesi marka şarap al cok iyidir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

tuncaxxz bunu yazdı:
    -----------------------------

şişeden şişeye farkı olan bir şey aslında şarap. sevgilinle içeceksen eğer meyve şaraplarını öneririm sana. ilk 2-3 kadehinde çok güzel bir tat alırsın zaten ötesi aşırıya kaçar. hoş bir akşam olur sizin için. yanında süzme peynir ve köri soslu tavuk öneririm. tercihen meyve tabağıda hazırlayabilirsin.

damaj zevkin nasıl bilmiyorum ama ben olsam markası farketmez bir öküz gözü şarap alırım. bir tabak süzme peynir taze nane ile süslenmiş. ve yanına köri soslu küp olarak doğranmış tavuk veya kimyon ile servis edilmiş kırmızı et tercih ederdim.

-----------------------------

aynen oldukça iyi bir tercih . boğa kanınıda unutmamak laızm güzel şaraptır buda

uygun şaraplar arasındada tadı digerlerine göre en iyi cumartesidir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

Doluca Neo veya Kavaklıdere Yakut ikiside güzeldir bi kadeh derken bütün şişeyi içebilirsiniz bunlarla.

Abra Kadabra
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Beyaz tellibağ.

Toplam Hit: 5022 Toplam Mesaj: 30