Şarap‘Dan Anlayanlar
-
Sıcak şarap iç.
-
arap şükrü sohbetine dönmüş lan alayınız şarapçı mısınız :D
-
ben çocukken başladım şaraba(: bundan 3 sene önce bi şişeyi nefessiz bi dikişte içiodum(:
ama noldu bilmiyorum kaç sene içtim bişey olmadı bi tisssskindim bidaha azıma sürmedim:S: -
Şaraptan çok anlayan biri değilim. Ben de senin gibi öyle her şarabı rahat rahat içemem ama bu önereceğim şarap çok hoşuma gitmişti. İçimi gayet yumuşak tadı çok hoş.

-
bu olmadan şarap konusu olmaz

-
Frank bunu yazdı
Kindzmarauli' den bahsediyorsun sanırım.
Ben de şarabın tadını hic sevmem. Bi kac kere denedim daha da icmiyorum ama bunu çok övdüler forumda. İnternette araştırdım biraz. Şarap sevmeyenler bile sevmiş artık nasıl birşeyse ^^
Bu şaraptan bulabilirsem deneyecegim bakalım soyledikleri kadar güzel miymiş
Yazın kindz satışlarımın başlayacağı müjdesini vereyim size bari.Seri üretime geçiyorum Batum'da.
Çok az kaldı......İddaa ediyorum daha önce böyle bir şarap içmediniz -
kabarnet şavilyon üzümünden olan
-
lisedeyken nevşehir gezisinde şarap fabrikasından şarap almıştık markasını bilmiyorum ama öküz gözü şarabıydı çok hoşuma gitmişti.üniversitede bi markanın öküz gözü şarabını aldım içemedim döktüm bira aldım :D
-
Sharp bunu yazdı
bu olmadan şarap konusu olmaz

bende kim koyacak bunu diye bekliyodum :D
-
Frank bunu yazdı
Kindzmarauli' den bahsediyorsun sanırım.
Ben de şarabın tadını hic sevmem. Bi kac kere denedim daha da icmiyorum ama bunu çok övdüler forumda. İnternette araştırdım biraz. Şarap sevmeyenler bile sevmiş artık nasıl birşeyse ^^
Bu şaraptan bulabilirsem deneyecegim bakalım soyledikleri kadar güzel miymiş
kindzmarauli hocam evet sanırım buydu ne kadar bunların fiyatları.
edit: Ben CASEY
erdiburak tarafından 04/Mar/13 17:44 tarihinde düzenlenmiştir