Sarhoşken Yalan Söylene Bilirmi?
-
Sarhoşken yalan söylenir ama insan fazla dikkatli olmaz, bundan dolayı yalan söylediği kolay anlaşılabilir.
-
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------
Sarhoşken yalan söylenir ama insan fazla dikkatli olmaz, bundan dolayı yalan söylediği kolay anlaşılabilir.
-----------------------------yalan söylediği anlaşılırsa yalan söylemiş olmaz diyerek olaya yeni bir boyut katayım :D
-
Sarhoşken
herşeyi söyleyebilirsin
en çok da yalan
-
kafam cok karıştı :s
-
çok daha rahat yalan söylenir :)
-
adama göre değişir. Ayıkkan çok konuşan yalan söyleyen biri ise pek konuşmaz. Benim gördüğüm böyle.
-
hangi modtaysan onu yapabilirsin sarhoşken hoca kendini yalan söylemeye ilşkilendir
-
Sarhoşken adam zaten doğru söz söylemez.
edit : Senin diğer konunuda okudum , o kız seni sevmiyor , sarhoş olup olmaması ö.d. -
Daha önce alkol alınca insanların dilinin çözüldüğünü duymuştum(Nazi Almanyas'da askeri istihbarattan sorumlu adamın anılarında japon müttefikleri ile eğlencede,japon generaller eğlencede alkolun kaçırınca adam acaba beni konuşturmaya mı çalışıyorlar diye düşünmüş)diye hatırladım ayrıca;
In vino veritas
Gerçek şaraptadır.kaynak wikipedia
-
sarhoşluk anında bilinç kapandığı için mantıklı düşünemez insan ve yalan söyleyemez. Doğru bildiği şeyleri direk söyler..