Şarjı Çok Uzun Süre Giden Telefon Önerileriniz Lazım
-
Land Rover bi telefon çıkartmıştı hocam..
( normalde jeep üretiyordu ama bu sefer dağcılara özel telefon üretmiş )
60 gün şarjı gidiyor. 2 megapixel fotograf cekme.
taş gibi telefonmuş ayrıca :)
fırına atsan bişe olmuyor, çamura soksan bozulmuyor..suyun icinde bırak hic bise olmuyor :)
fiyati 450 $ gibi bişeydi sanırım :)
Ayrıntılı bilgi icin : http://www.teknokampus.com/Land.Rover.S1..Dunyanin.En.Saglam.Telefonu-h-910.asp
Not : bende Philips xenium 9@9u kullanıyorum. Gayet güzel telefon, şarjı da cok gidiyor :)
Edit :
Land Rover S1'in dayanıklılık testlerinde şunlar uygulandı:
- üzerinden bir Land Rover geçti.
- Telefon bir fil tarafından ezildi.
- çamura batırıldı.
- 150 derece sıcaklıkta bırakıldı.
- Yarım litrelik bira içinde bekletildi.
- Bir binanın ikinci katından aşağı fırlatıldı.
Bu testler sonucunda da Land Rover S1 çalışmaya devam etti. Şimdilik İngiltere'de satışa sunulan Land Rover S1'in çıkış fiyatı 415$.
-
Sadece işini görmek için telefon lazımsa 3310 en iyisi :)
Günümüzün teknolojisinde telefon istiyorsan bilemem.
-
philips x800 xenium kullanıyorum şarzı kafadan 10 gün gidiyor ayda 2 bilemedin 3 defa şarza takıyorum 16 17 gün şarzının gittigide oluyor forumlara bakarsan kötüleyen olur ama kötü değildir Iphone kalitesi bekliyorlar bazı insanlar. ALaLı 2 yıl oldu tek arızası olmadı sadece üzerinde kullanamadan dolayı dökülmeler oluyor oda kötü duruyor
-
İlginç modeller geliyor ama arkadaşlar sizden ricam fiyat konusunda yükseklere çıkmayalım,
-
Bizim bi tanıdık phılıps marka telefon aldıydı ne kamerası ne de başka bir özelliği var. Adam şarj etti hacca gitti geldi daha da şarjı bitmedi valla ismini bilmiyorum ama kamerasız renkli ekran bi telefondu :).
-
Nokia 1100 şarjı 10 gün falan gider bide hızlı telefondur..Hemde çok ucuz.
-
Sınırsız Bekleme süresi
E1107 arka yüzeyindeki solar paneller sayesinde kendi kendini şarj edebilir. 1 saatlik solar şarj ile ortalama 30 dakika bekleme, 1dk konuşma süresi sunan E1107, iletişimi sınırsız yaşamak isteyenler için biçilmiş kaftan.
Renkli ekranı ile eğlenceli bir kullanım sunarken FM Radyo ile sınırsız müzik keyfi yanınızda.
Samsung güneş enerjili cep telefonu
Samsung Electronics yetkililerinden JK Shin'in Samsung Solar cep telefonu ile ilgili görüşleri şöyle: "Samsung Crest Solar cep telefonu güneş enerjili ceptelefonları sektöründeki liderliğimizi kuvvetlendirme yönündeki emek ve taahhütlerimizin bir göstergesidir. Samsung'a özgü en son teknolojiler ve tüketici merkezli stratejiler ışığında Samsung Crest Solar cep telefonunun sadece güneş enerjisiyle şarj olma özelliği ile değil aynı zamanda çeşitli kültürleri hitap etmek üzere tasarlanmış özellikleriyle de kullanıcılarınbeklentilerine mükemmel şekilde cevap ereceğine inanıyorum."Samsung Solar lokal özellikleri
Samsung Crest Solar cep telefonu kompakt bir tasarıma sahip ve FM radyo,MP3 zil sesleri, kurulu oyunlar ve fener fonksiyonu gibi temel özellikleribünyesinde barındırıyor. Samsung Solar cep telefonunda kullanıcılarıngüvenliği açısından, SIM kart değiştirildiğinde otomatik olarak alarm veren veya acil durumlarda SOS mesajı gönderen Mobile Tracker özelliği de mevcut. Ayrıca, Samsung Crest Solar cep telefonunda bulunan sahte arama özelliğisayesinde kullanıcılar, güvenliksiz durumlarda kendilerine telefondan aramageliyormuş gibi yapma şansına da sahipler.Samsung Crest Solar telefon özellikleri
Piyasaya sürüleceği çeşitli pazarlardaki müşteri memnuniyetini sağlamakamacıyla Samsung Crest Solar cep telefonunda farklı ülkelere göre yerelözellikler bulunuyor. Örneğin, Kuzeydoğu Asya ülkelerinde, bisikletlikullanıcıların güvenli bisiklet kullanımları amacıyla sadece seçtikleri kişilerdenarama uyarısı almalarını sağlayan profil görüntüleme özelliğine yer veriliyor. Benzer şekilde Samsung Crest Solar cep telefonunda namaz saati uyarısı gibifarklı bölgelere özel uygulamalar da bulunuyor.http://www.telpa.com/?samsung=E1107

-
Samsung c270 aldım tanıdığa 109 tl. Batarya 7 - 8 gün gidiyor, özelliği yok ama telefonun