Şarjı Uzun Giden Telefon Önerileriniz..
-
arkadaşlar pederin telefonu bozulmş kullanımı kolay şarjı 5 6 gün gidecek bi telefon arıyorum fiyat konusundada öyle cok abartıya gitmeden bi telefon arıyorum. peder bey ne güzel alışmıştı 1100 a fakat bozuldu adamın şansına yine bu şehilde rahat kullanabileceği bi telefon arıyorum yardımcı olursanz sevinirim

-

bundan al hocam 6300 -
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
bundan al hocam 6300
-----------------------------aynen acayip uzun süre gidiyor bunun şarjı orjinal batarya ile
-
dealextreme de nokianın biçok orjinal bataryasını 1-2 dolara bulabilirsiniz
-
bir kaç telefon konusuna yazdım :)) o telefonu önce ben almak istiyorum önce ben alayım tüm konulara tekrar yazıcam :D
-
nokia 1208
ve eger bir firma philips turkiye disturbitorlugunu yeniden aldiysa philipsin 30 gun sarji giden telefonlari var
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------dealextreme de nokianın biçok orjinal bataryasını 1-2 dolara bulabilirsiniz
-----------------------------yanlış bilgilendirme olmasın onlar replikaları hocam. orjinalleri 9 dolar civarından başlıyor orada
-
hacı ikinci el telefoncuda 1100 bulabilirsin uygun fiyata. Yeni batarya bulabiliyorsan git al,tak bataryayı ver kullansın :)
-
1600 şiddetle tavsiye ederim
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------hacı ikinci el telefoncuda 1100 bulabilirsin uygun fiyata. Yeni batarya bulabiliyorsan git al,tak bataryayı ver kullansın :)
-----------------------------onu bende düşündüm hocam batarya probleminin yanında tlfn bazı aramalarda çalıyo bazılarında çalmıyo deişik bişe
1100 ın sıfırını bulsam direk alıcam pederede oda yok gibi :S
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
bundan al hocam 6300
-----------------------------aynen acayip uzun süre gidiyor bunun şarjı orjinal batarya ile
-----------------------------6300 cok orjinal telefon hocam haklısında şarjı max 3 gün peder uğraşmaz bunnla