Şarjlı Piller İle İlgili Bir Kaç Sorum Var Anlayanlar Bakabilir Mi?
-
arkadaşlar fotoğraf makinası için şarjlı pil alıcam çevredeki fotoğrafçılara sorduğumda tanesine 8 lira dediler gittigidiyordan baktım 2 tanesi 8 lira
buyrun link:
http://urun.gittigidiyor.com/GP-SARJLI-INCE-KALEM-AAA-PIL-2-ADET-1000-MAH_W0QQidZZ30272477
sorum şu bu derece fiyat farkı normal midir ?
başak bir soru : gitti gidiyordaki pil büyük ihtimalle 2 eldir ( nasıl olacak bilmiyorum ama) ne kadar zarar verilmiş olabilir sorunu ne olur yani sonuç oarlak bir pc değil ne kadar zarar verilir ki?
anlaşılır umarın
NOT: aramanın güçüne inanmıyorum bu konuda çünkü google a ne yazarsam bunun anlar ki
-
up ... gerçi çok aşağı düşmemişti konu ama
-
acayip adamsın .. :) simdi pilde söyle bişi var üstnü okursan 1000 mah yazıyo bu demektirki bu pilden 1000 miliamper çekersen bir saat boyunca kullanırsın.diğer pilin markası ne bilmiyorum bu marka ne onuda bilmiyorum iyimi kötümü ama pil alıcaksan uniross al ve bulabilirsen üstünde made in france yazan uniross lardan al kaliteli oluyolar
-
2600mAh al , bulursan varta al, fiyatı 20-30 lira arasındadır 2 tanesinin ama iyidir
http://urun.gittigidiyor.com/Sarj-Aleti-ve-4-x-2500-mAh-PiL-VARTA-SOK_W0QQidZZ30464763#aciklama bu da iyiymiş hoca, bak ,istersen fiyat uygun
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
acayip adamsın .. :) simdi pilde söyle bişi var üstnü okursan 1000 mah yazıyo bu demektirki bu pilden 1000 miliamper çekersen bir saat boyunca kullanırsın.diğer pilin markası ne bilmiyorum bu marka ne onuda bilmiyorum iyimi kötümü ama pil alıcaksan uniross al ve bulabilirsen üstünde made in france yazan uniross lardan al kaliteli oluyolar
-----------------------------acayip olduğumu biliyorum mini amperler tutuyor yani ikside 1000
anlıyorsun galiba bu konulardan bir pilin ağızına sıçmak mümkün mü tabi mikrodalga fırına atarsın üstünde rabayla gezersin pil zikilir ama ben kullanıldıktan sornası için sorıuyoru myani kullanırken zikirlir mi pil
-
hezarfen bunu yazdı:
2600mAh al , bulursan varta al, fiyatı 20-30 lira arasındadır 2 tanesinin ama iyidir
http://urun.gittigidiyor.com/Sarj-Aleti-ve-4-x-2500-mAh-PiL-VARTA-SOK_W0QQidZZ30464763#aciklama bu da iyiymiş hoca, bak ,istersen fiyat uygun
-----------------------------hocam makina AAA pil ile çalışıyor galiba A ların farkı boyutları belirliyor
-
şarjlı pilde varta ve energizerdan başka marka önermiyorum.duracell bile almayınız.mAh değerlerine dikkat ediniz.
-
malesef sarjlı pillerde uzerinde yazan akıma göre ederi var.parayı gözden çıkaracaksın hocam
-
alexfarrow bunu yazdı:
malesef sarjlı pillerde uzerinde yazan akıma göre ederi var.parayı gözden çıkaracaksın hocam
-----------------------------hocam bu pillerin bir piyasası olur yani tahmini bir fiyat olur ikiside 1000 mini amper biri diğerinin 2 katı bence mümkün değil tabi çok bilgim yok bu konuarlda ama tüccarlık böyledir
-
hocam lalada yazmıs zaten atıyorum 1amperlik olanı 1 saat giderse 2600 olanı 2 saat gider gibi
dijital fotolar pil canavarıdır zamanında hobimdi.duracell den baskası dayanmıyordu.sarjlı aldım onlarda cok gitmiyordu
parayı veren dudugu calar hesabı.bir kere al tam al
-
alexfarrow bunu yazdı:
hocam lalada yazmıs zaten atıyorum 1amperlik olanı 1 saat giderse 2600 olanı 2 saat gider gibi
dijital fotolar pil canavarıdır zamanında hobimdi.duracell den baskası dayanmıyordu.sarjlı aldım onlarda cok gitmiyordu
parayı veren dudugu calar hesabı.bir kere al tam al
-----------------------------bir kere almayacam galiba çünkü bi tane elimde makina var eski bişi AAA ile çalışıyor 1-2 aya kadar yeni alıcam AA ile çalışıyor ayrıca bu bahsettiğim piller tamamen aynı amper