Şarjlı Traş Makinası Öneri
-
Braun Cruzer 4 kullanıyorum,. Gayet memnunum, tavsiye edebilirim.
Yalnızca yüzünüz için değil, vücudunuzun farklı kısımları için de kullanabiliyorsunuz. Ayrıca kullandığınız ortamın kuru olmasına gerek yok, duş altında ıslak iken de kullanabiliyorsunuz. Suya karşı koruması var. Tabi, suya karşı koruması var deyince suyun içine at çalışır anlamına gelmesin :)
Gerçi siz ucuz bir ürün tavsiyesi istemişsiniz ama ucuz mal alıp zarar göreceğinize, kaliteli bir ürün alıp sağlıklı bir şekilde uzun bir süre kullanabilirsiniz.
-
Braun cruzer 3 kullanıyorum.
Sinek kaydı yapıyor 5 yıldır canavar gibi.
Ancak kalın ve sık sakal deyince olay değişir.
Çok iyi araştır derim.
-
ayda 1 makinayla traş oluyorum oda kaşındırıyor diye : )
Hoca traş makinası tavsiye etmem sinek kaydı istiyorsan çok zamanını harcar , çenenin altında kalır yanağında kalır onları kesicem diye uğraşırken zamanı yersin, jileti sevmiyorsun anlaşılan
-
Her gün traş olman gerekiyor MAC3 alman dah faydalı. Başlığı değişebilir olanlardan al hocam. Günlük dediğin için fazla uzamaz. Bir başlık zaten bir süre gider. Yani makina bana göre düzeltmeler için ve arada sırada traş olanlar için iyi. Sinekkaydı yapan traş makinesi olmayabilir. En iyisi MAC3 kullanman. Gidip ama üç bıçaklı diye BİM'den saçma marka alma hocam :D Denedim olmuyor MAC3'ün jilet kalitesi daha farklı yüzüne masaj yapıyor resmen :D
-
günlük sinek kaydıya makina alma hocam cildine yazık, jilete gir.
yok illa makine alıcam diyosan phlips al derim.ben 5yıl önce almıştım 70-80 tlye hala sapasağlam