Şarkı Tavsiyelerinizi Bekliyorum
-
Up olsun sevdim bu konuyu :)
-
Bunlar da benden olsun :)
Faun - Unicorne
Faun - Karuna
Faun - Satyros
Faun - Tinta
Faun - Diese kalte nacht
Almara - El rey de Francia
Omnia - The Well
Omnia - Elven Lover
Omnia - Morrigan
Corvus Corax - Sverker
Corvus Corax - O varium fortune
-
Mfö nün şarkıları ayrıca sadece mazhar alanson un
yandım şarkısı
-
marad10a bunu yazdı
Mfö nün şarkıları ayrıca sadece mazhar alanson un
yandım şarkısı
Benim hala umudum var şarkısını unutmayalım ama;
bu versiyonu: http://www.youtube.com/watch?v=EymAJQ-Ki3U
-
şarkı tavsiyesinde bulunan arkadaşlara tek tek teşekkürler..
son tavsiyelere göre bugün eklediğim şarkılar:
corvus corax - sverker.mp eddie vedder - long nights.mp faun - karuna.mp hans zimmer - do not go gentle (interstellar).mp iced earth - i died for you.mp jehan barbur - ey hayat.mp kings of leon - closer.mp madeleine peyroux - dance me to the end of love.mp marilyn manson - this is the new shit.mp mary gauthier - i drink.mpmurat kekilli - aksam olurum.mp muse - plug in baby.mp omnia - the well.mp pale - in my head.mppearl jam - black.mp pilli bebek - olsun.mp propellerheads - spybreak.mp rammstein - du hast.mprob d - clubbed to death (kurayamino mix).mp ruth brown - i dont know.mp savages - marshal dear.mp soja - true love.mp sting - englishman in newyork.mp the civil wars - billie jean (live).mp white buffalo and the forest rangers - house of the rising sun.mp yasmin levy - perdono.mp zz top - la grange.mp zz top - tush.mp
bu şarkılarla birlikte yaklaşık 31 saat aralıksız farklı şarkı çalabilecek 256 kbps lik bir arşiv oluştu..
-
RockZs bunu yazdı
corvus corax - sverker.mp eddie vedder - long nights.mp faun - karuna.mp hans zimmer - do not go gentle (interstellar).mp iced earth - i died for you.mp jehan barbur - ey hayat.mp kings of leon - closer.mp madeleine peyroux - dance me to the end of love.mp marilyn manson - this is the new shit.mp mary gauthier - i drink.mpmurat kekilli - aksam olurum.mp muse - plug in baby.mp omnia - the well.mp pale - in my head.mppearl jam - black.mp pilli bebek - olsun.mp propellerheads - spybreak.mp rammstein - du hast.mprob d - clubbed to death (kurayamino mix).mp ruth brown - i dont know.mp savages - marshal dear.mp soja - true love.mp sting - englishman in newyork.mp the civil wars - billie jean (live).mp white buffalo and the forest rangers - house of the rising sun.mp yasmin levy - perdono.mp zz top - la grange.mp zz top - tush.mp
bu şarkılarla birlikte yaklaşık 31 saat aralıksız farklı şarkı çalabilecek 256 kbps lik bir arşiv oluştu..
Bana kalırsa eddie vedder'in en güzel şarkısı guaranteed.ayrıca Türkçe de koysaymışsın fena olmazmış(2 saat önce mfö yazmıştım)
Tabi ki kendi fikrin
-
marad10a bunu yazdıRockZs bunu yazdı
Bana kalırsa eddie vedder'in en güzel şarkısı guaranteed.ayrıca Türkçe de koysaymışsın fena olmazmış(2 saat önce mfö yazmıştım)
Tabi ki kendi fikrin
hocam MFO koydum birkaç tane ama FLAC olduğu için program onları mp3'e çevirmemiş, şimdi fark ettim >:Z
unutmadan onları da ekleyeyim. hatırlattığın için sağol.
EK:
mfo - bazen.mp3 mfo - bodrum mfo - bu sabah yagmur var istanbulda mfo - ele gune karsi mfo - gozyaslarimizi bitti mi sandin mfo - gullerin icinden mfo - new york sokaklarinda mfo - peki peki anladik
şarkıları marad10a nın uyarısıyla sisteme eklendi.
RockZs tarafından 01/Ara/14 18:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Diana Krall - Temptation
Bunuda ekle hocam :)
-
nevorapat bunu yazdı
indirme lınkleride olsa tadından yenmezmiş arabaya cd yapardım D:
user: tahribat
pass: 1
şarkılar 256kbps dir. isterseniz tek tek, isterseniz ftp yazılımıyla vs bağlanıp komple çekebilirsiniz.
(umarım yanlış birşey yapmamışımdır, linux dan pek anlamıyorum :/ )
-
kramp - kanatlarım olsa ( türkiye'deki en iyi rock gruplarındandır kendileri, 90'lardan )
metropolis - d.k.a ( albümdeki bütün şarkılar güzel , sonraki albümlerini sevmedim )
rashit - çok mu zor? ( bunların 2006 ve öncesi güzeldir, son zamanlarda ı-ıh )
ane brun - big in japan ( en naif big in japan cover'ı, ablanın diğer işleri de çok güzel )
a perfect circle - the noose ( tool'un vokalinin ikinci grubu, bu abinin sesini bu şarkıda çok seviyorum )
concrete blonde - mexican moon ( sık dinlerim, güzel hissettiriyor )
drowning pool - tear away
lacrimas profundere - sear me pale sun ( baya hızlı başlayıp sonradan durulan şarkılardan )
nofx - mattersville ( punk'çı amcalar )
bad religion - dearly beloved, akustik ( bunlar da punk'çı amcalar, hastasıyım )
thurisaz - endless
lola, rosario y lolita flores - a tu vera ( ispanyolca şarkılar başka güzel )
bi ara biz de radyo yayını yapıyorduk, bunlar genelde sık dinlediklerimden ilk aklıma gelenler : )