Şarkıyı Hızlı Çaldırma Olayı
-
bi kaç tane mp3 ü editleyerek hızlı çalmasını istiyorum sürekli hiç bir ayar yapmadan yani mp3 ün orjinalinde hızlıymış gibi çalacak. mesela sordum sarı çiçeğe şarkısını çalarken. hızlı çalsın gibi ;)
-
:)
windows media player yapıyor.
sordum sarı çiçeğe ilahisini rap yada tekno müziğe intro,outro,fon müziği vs.. olarak mı kullanacaksın=
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------:)
windows media player yapıyor.
sordum sarı çiçeğe ilahisini rap yada tekno müziğe intro,outro,fon müziği vs.. olarak mı kullanacaksın=
-----------------------------
kardeş aynen bak anladın sen . media playerde hızlı yapıyosun ya ... ama oradaki ayar ile hızlı çalsın istemiyorum orjinalinde hızlı olsun istiyorum şarkının bunuda nasıl yapabilirim .9 -
http://www.virtualdj.com/press/press.html
virtualdj programı yapıyor.nasıl yapılacağını bilmiyorsan hiç uğraşıp vakit kaybetme.
-
virtual dj hiç kullanmadıysan eger bulaşma derim. bir tane winamp yaması vardı. ama onda kayıt etmiyordu. sadece dinlerken hızlandırıyordu.
linuxtaki amarokta benzer işlemi yapıyor.
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------virtual dj hiç kullanmadıysan eger bulaşma derim. bir tane winamp yaması vardı. ama onda kayıt etmiyordu. sadece dinlerken hızlandırıyordu.
linuxtaki amarokta benzer işlemi yapıyor.
-----------------------------sadece 1 şarkıyı hızlı çalmasını istiyorum sen biliyorsan sana yollayayım mı şarkının linkini..
-
hayır bir ara ugrastım.içinden cıkamadım.
virtual dj ye nazaran traktor dj var bir de sanırsam. onun ara yüzü daha kolaydır.
dj alper nerede :)
-
upload et $arkıyı. kac bpm de calmasını istiosan yaz. bpm ne bilmiosan ne kadar hızlı olcaını söle ben yapar upload ederim.
-
sonic sound forge 7.0b bunu indir tavsiyemdir kullanimida kolay acid pro ile ayni menuleri fln.
-
trtube de ses programları diye arat benim yaptığım video yu izle
-
f1kr3t bunu yazdı:
upload et $arkıyı. kac bpm de calmasını istiosan yaz. bpm ne bilmiosan ne kadar hızlı olcaını söle ben yapar upload ederim.
http://rapidshare.com/files/124262757/Kibariye_-_Tepeciklimi2.mp3.htmlkardeşim bu şarkı ya.bpm sini fln bilmiyom kardeşim. ama vindows media playerın içinde hızlı yavaş olayı var ya işte orda çaldıgı kadar hızlılık yeter bana ;)