Sat Komutanının Konuşması
-
Sıkıntı yok deneriz dai :) ...7 yaşından beri hayalim !
-
http://www.trtube.com/videolar.php?video=cavus28
burada bir çok video var sat komando eğitim videolarıda var
cehennem haftası son hafta olarak bilinir eğitimi bitmiş sat ların çok zorlu bir testten geçmesidir. 1 hafta boyunca sürer şöyle örneklemek gerekirse 1 hafta boyunca savaşıyorsunuz.gecenin yarısı uykunuzda iken bomba sesleriyle kalkıp silah üst baş kuşanıp yerlerde sürünmek gibi o zodiac botu hep ellerinde taşımak gibi
Bu videolarda varmı bilmiyorum ama bendeki videoada komutan botunuz sizin canınız diyor :)
-
WarninG_ErroR bunu yazdı:
-----------------------------Sıkıntı yok deneriz dai :) ...7 yaşından beri hayalim !
-----------------------------
Okulunu bitirdikten sonra Sözleşmeli olarak da girebilirsin.Hem asker hem de bölümünü icra etmiş olursun.4 yıllıksa Sözleşmeli Subay,2 yıllıksa sözleşmeli astsubay oluyosun.Her iki ihtimalde de tim,ya da sat olamıyosun.Onun bir sürü entrikası var.torpili falan filan.Ordunun gidişatı beni korkutuyor. -
oldu ki başarıyla gectim oldum bir sat.
istediğim zaman bırakabilirmiyim bu işi??
-
Kesinlikle hayır.Yanlış okumadıysam 65 yaşında anca emekli olunabiliniyor.Ve isteyerek çıkalamıyor.Operasyonlarda sakatlanma söz konusu olursa piyade olarak devam ediliyor.
-
bizim askerler amerikan ranger larından daha iyi eğitiliyor.. bu vatan size minnettar.
-
Bordo bereli timlerimiz yurt dışında yapılan özel birlikler arası yarışmalarda üst üste bir çok başarı kazanmıştır ve dünyanın en iyi birliği olan deltaforce timlerinide yenerek en üste gelmeyi başarmışlardır :)
-
tufansaba bunu yazdı:
-----------------------------
Bordo bereli timlerimiz yurt dışında yapılan özel birlikler arası yarışmalarda üst üste bir çok başarı kazanmıştır ve dünyanın en iyi birliği olan deltaforce timlerinide yenerek en üste gelmeyi başarmışlardır :)
-----------------------------evet katılıyorum sana ve bu sözlerini doğruluyorum..bende bölr birşeyi özel kuvvet bir yzb.dan duydum
-
Ne kadar maaş alıyor sat komandoları ?
-
Hakettikleri kadar alıyorlar...