Sata Harddiski Hariciye Çevirme
-
arkadaşlar geçenlerde pcnin işlemcisi yandığı için yeni bilgisayar aldım eski harddiskte de resimler videolar flan vardı bende kutu aldım taktım usbi ile bağladım ama görmüyor bunun bi çaresi var mı
-
Laptop hdd sini çıkardım kutusu var usb ile harici olarak kullanılıyor. Özel bir program kurmadan çalışıyor.
-
elinde harici hdd varsa sök kendi hdd ni tak
-
imlegend bunu yazdı
Laptop hdd sini çıkardım kutusu var usb ile harici olarak kullanılıyor. Özel bir program kurmadan çalışıyor.
yani bende kutu aldım taktım çalışmıyor acaba bi yapmam gereken bişey var mı diye
-
whoJetski bunu yazdıimlegend bunu yazdı
yani bende kutu aldım taktım çalışmıyor acaba bi yapmam gereken bişey var mı diye
hdd anakartı yanmış olabilir mümküne elindeki disli başka bir kasalı bilgisayara tak eger çalışısa demekki senin kullandıgın ex kutu için extra enerji gerekiyor.
-
whoJetski bunu yazdıimlegend bunu yazdı
Ben herhalde hiç bir şey yapmadım. Yarın diğer hdd ile deneyeyim kesin olsun. Hatta işletim sistemi bile duruyor. Taktığında iki farklı bölüm şeklinde gözüküyor. Artık kaç bölüm ise öyle.
-
ElizaBeTH bunu yazdıwhoJetski bunu yazdıimlegend bunu yazdı
hdd anakartı yanmış olabilir mümküne elindeki disli başka bir kasalı bilgisayara tak eger çalışısa demekki senin kullandıgın ex kutu için extra enerji gerekiyor.
eyvallah usta bi deneyeyim
-
imlegend bunu yazdıwhoJetski bunu yazdıimlegend bunu yazdı
Ben herhalde hiç bir şey yapmadım. Yarın diğer hdd ile deneyeyim kesin olsun. Hatta işletim sistemi bile duruyor. Taktığında iki farklı bölüm şeklinde gözüküyor. Artık kaç bölüm ise öyle.
bende sıfır yeni aygıt bulundu diyor ama gözükmüyor
-
ElizaBeTH bunu yazdıwhoJetski bunu yazdıimlegend bunu yazdı
usta dediğni yaptım aynen öyleymiş ex enerji için ikili usb kullanmam gerekti şimdi bu 3 parça bunu tek yapmam mümkünmü
-
sana lazım olan bu yani kısaca
http://www.koodmaxbayi.com/image/data/usbkablolar/externalhddcables/134232392133.jpg
-
Piratebay bunu yazdı
sana lazım olan bu yani kısaca
http://www.koodmaxbayi.com/image/data/usbkablolar/externalhddcables/134232392133.jpg
aynen vardı evde zaten halletim de o sorunu ben bu harddisk 3 e bölünmüş tek parça nasıl yaparım