SATA Hdd Format Ama Disket Yok :@ ?
-
cd nın içinde raid yada sata bölümünde dosyaları vardır.makedisk gibi bide program olması lazım böle disket biciminde.yada yoqsa o klasörde PIDE RAID gibi dosyalar olması lazım onları disketin içine kopyala.xp cdsini taktıntan sona raid sürücü yüklemek isterseniz F6(sanırım) basın die secenek cıkıcak ona bas sonra ordan disketi sec dosyaları yüklicektik eksik atmadıysan kolay gelsin.
-
hocam sen sakın SATA2 lere format atmış olmayasın? onlarda sorun yok şu ibne sata larda sorun oluyor. PC aldığım yerdeki adamda format atınca disket kullandığını söyledi. of ya milletin PC 30 dk format atıyoz kendi PC gelince kös kös bakıyoz :@ sinirlerim hopladı ya
-
sorunla alakası yoq o anakartın üzerinde köPrülerle ( kuzey - güney) alakalı bişi her sata uyumlu anakartta bu sorun cıkmaz bendede aynı şeyi yapıor..
-
XsyNcmast3r bunu yazdı:
-----------------------------
sorunla alakası yoq o anakartın üzerinde köPrülerle ( kuzey - güney) alakalı bişi her sata uyumlu anakartta bu sorun cıkmaz bendede aynı şeyi yapıor..
-----------------------------hacı peki bi fikrin varmı ben bunlardan hangisini indircem?
http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/driver/ga-8i915p_duo_pro-a.html 3 farklı başlık var SATA - SATA RAİD - RAİD
SATA RAİD olanı indirdim ilk baştakini diğeri vista içinmiş. onu attım diskete (zaten akşam akşam disket buluna kadar ne çektim bi allah bilir.. piyasada disket yok anasını satayım e haklılar bu zaman disketmi kalır en son orta okulda bilgisayar hocamın elinde görmüştüm )
-
neyse beyler ben formata başlıyorum eğer başarırsam (diskette bi ibnelik olmazsa) en fazla 40-45 dk ya gelirim ama yok bi bokluk olursa artık 2 güne görüşürüz.. teknik servise götürürüm
Toplam Hit: 3465 Toplam Mesaj: 16