folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder SATA Hdd Format Ama Disket Yok :@ ?

SATA Hdd Format Ama Disket Yok :@ ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    cd nın içinde raid yada sata bölümünde dosyaları vardır.makedisk gibi bide program olması lazım böle disket biciminde.yada yoqsa o klasörde PIDE RAID gibi dosyalar olması lazım onları disketin içine kopyala.xp cdsini taktıntan sona raid sürücü yüklemek isterseniz F6(sanırım) basın die secenek cıkıcak ona bas sonra ordan disketi sec dosyaları yüklicektik eksik atmadıysan kolay gelsin.

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    hocam sen sakın SATA2 lere format atmış olmayasın? onlarda sorun yok şu ibne sata larda sorun oluyor. PC aldığım yerdeki adamda format atınca disket kullandığını söyledi. of ya milletin PC 30 dk format atıyoz kendi PC gelince kös kös bakıyoz :@ sinirlerim hopladı ya

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    sorunla alakası yoq o anakartın üzerinde köPrülerle ( kuzey - güney)  alakalı bişi her sata uyumlu anakartta bu sorun cıkmaz bendede aynı şeyi yapıor..

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

XsyNcmast3r bunu yazdı:
    -----------------------------
    sorunla alakası yoq o anakartın üzerinde köPrülerle ( kuzey - güney)  alakalı bişi her sata uyumlu anakartta bu sorun cıkmaz bendede aynı şeyi yapıor..
    -----------------------------

hacı peki bi fikrin varmı ben bunlardan hangisini indircem?

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/driver/ga-8i915p_duo_pro-a.html    3 farklı başlık var  SATA   - SATA RAİD  - RAİD  

SATA RAİD olanı indirdim ilk baştakini diğeri vista içinmiş. onu attım diskete (zaten akşam akşam disket buluna kadar ne çektim bi allah bilir.. piyasada disket yok anasını satayım e haklılar bu zaman disketmi kalır en son orta okulda bilgisayar hocamın elinde görmüştüm )

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    neyse beyler ben formata başlıyorum eğer başarırsam (diskette bi ibnelik olmazsa) en fazla 40-45 dk ya gelirim ama yok bi  bokluk olursa artık 2 güne görüşürüz.. teknik servise götürürüm

Toplam Hit: 3465 Toplam Mesaj: 16