folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Satanist İlahileri ( Merak Edenler İçin )

Satanist İlahileri ( Merak Edenler İçin )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Kelv1n bunu yazdı:
    -----------------------------

ramazandır yapmayın lafı sıkıyor sizene kardeşim? günahsa benim günahım forumda gördüğüm 5 konunun 4 ündede söylnemezki anam babammısın karışıyorsun? karışma hakkını nasıl görebiliyorsunuz kendinizde hayranım.

dinlemeyen adam dinlemez zaten dinleyenede ramazan demen pek bir anlam ifade etmicek eee susun karışmayın inanlara zaten bu tip şeyler değilmi ülkemi kaosa götüren. özgürlükse özgürlük mk.

kelvin ramazan mübarek gün böyle asi çıkışlar yapma ayıptır, günahtır:D:D:D

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    konpicyus bunu yazdı:
    ilahinin satanisti falan olmaz. ya siz ilahi nedir bilmiyorsunuz ya da sizin satanist ilahi dedikleriniz ilahi değil.

Satanizmin ilahisi warmı bilmiyorum ama ilahisi olamaz denemez. Satanizm günümüzde asıl tarihinden çok uzaklaşmıştır. Satanizmde şeytan we tanrı yoktur.
    Satanizm günümüzde black metal dinleyen ergenlik çağına giren gençlerin kendini kanıtlamak için yaptıkları tuhaf dawranışlar we ben satanistim diyip hawa atmalarından ibaret. 

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek
    ramazan diyince aklıma şarapları icip sarhoş olup davulcunun davulu aldığımız aklıma geldi vay be ne ramazan naraları attıydık bnde davul ötekiler oynuyo :D

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

The-ExTaCy bunu yazdı:
    konpicyus bunu yazdı:
    ilahinin satanisti falan olmaz. ya siz ilahi nedir bilmiyorsunuz ya da sizin satanist ilahi dedikleriniz ilahi değil.

Satanizmin ilahisi warmı bilmiyorum ama ilahisi olamaz denemez. Satanizm günümüzde asıl tarihinden çok uzaklaşmıştır. Satanizmde şeytan we tanrı yoktur.
    Satanizm günümüzde black metal dinleyen ergenlik çağına giren gençlerin kendini kanıtlamak için yaptıkları tuhaf dawranışlar we ben satanistim diyip hawa atmalarından ibaret. 
    o senin bildiklerin.. demek ki öyle tipleri görmüşsün, tanımışsın hep.. Asıl satanizm senin söylediğinden çok farklı ve gün geçtikçe genişliyo..

ikinci müzik güzelmiş ama bunlar satanist ilahilerinden çok hristiyanların ayin müzikleri gibi geldi bana :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı:

The-ExTaCy bunu yazdı:
    konpicyus bunu yazdı:

o senin bildiklerin.. demek ki öyle tipleri görmüşsün, tanımışsın hep.. Asıl satanizm senin söylediğinden çok farklı ve gün geçtikçe genişliyo..

ikinci müzik güzelmiş ama bunlar satanist ilahilerinden çok hristiyanların ayin müzikleri gibi geldi bana :S

Bu konu hakkında çok okudum. gerçek kaynaklara bakarsan satanizmin ne olduğunu anlarsın. satanizm hrıistiyanlığa tepki olarak ortaya çıkmıştır. we din adamları bile wardır. bu gerçek satanizm diye kabullenilen(tarihte) laveyan satanizmidir. zamanla değişmeler olmuştur her dinde olduğu gibi.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

dan brown'ın melekler ve şeytanlar kitabındaki cümlelerin aynısı :D

hocam aynı şeyi söylüyoruz ki zaten. satanizmi punk rock dinleyip "ben satanistim" diyen bebelerle bağdaştıran sensin bi önceki mesajında.. ben aksini söylüyorum.. Yani her satanistim diyen satanist mi oluyo.. Satanizm git gide çöken değil aksine gelişen bi şey 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

o kitabı okumadım. cümleler bana ait:S

ben şimdiki çağdaki satanizm sözcüğünden bahsettim bahsettim. evet dediğin gibi aslını terkederek genişlemekte.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    bunları nasıl indirebiliriz acaba...

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    sağ tık>hedefi farklı kaydet

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

satanizmde şeytan da vardır tanrı da. hristiyan kültüründen doğmuştur.

satanistlere göre şeytan isyan etmiş ve bu şekilde özgür olmuştur!! onlar da isyan ederek özgür olacaklarına inanırlar şeytanın yolundan giderler. kendi kiliseleri bile vardır.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 9173 Toplam Mesaj: 50