folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder SATA/RAID Entegresi Yapılmış XP Yada Sürücüleri.

SATA/RAID Entegresi Yapılmış XP Yada Sürücüleri.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

SATA/RAID entegresi yapılmış XP yada sürücüleri lazım.

Güncel raid drives da işimi görür, kırılmış tr entegreli bir xp de.

Şimdiden teşekkürler..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-Windows-Xp-Professional-Sp3-Tr-102517/ umarım işini görür

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:
    -----------------------------

SATA/RAID entegresi yapılmış XP yada sürücüleri lazım.

Güncel raid drives da işimi görür, kırılmış tr entegreli bir xp de.

Şimdiden teşekkürler..

----------------------------- 

hocam dediğinden gerçekten hiç bişi anlamadım sana dediklerini bulamam ama ne istediğini merak ettim bi yazar mısın :)

http://yigitdemirag.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

hoca en garanti anakartın modelini yaz raid'ini bulalım.

en kestirme yol en iyi bildiğin yol ;)

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

sanırım format atarken hdd görünmüyo. aradığın bu sanırım http://rapidshare.com/files/331901476/Sata_Drivers.rar.html

xp cd sinin içerisine entegre ediliyo ve sata hddleri görebiliyosun format atarken.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

perfect xp diye bir sp3 liu duzenlenmiş xp pro sürümü vardi su 3 torrent sitesinden birinde: arena-tr.com turktorrent.biz  bitturk.net

kendim dizustunde kullanıyorum, bir sakatligini görmedin şu ana kadar. sniffeer vs kulnmadim. cfos un arasıra current connection bölümnden gide glen verilere bakiyorum sadece. ;)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1188 Toplam Mesaj: 6