[SATILDI] Logitech MX Keys Business (Bolt Alıcı, 2025/03/16 Tarihine Dek Garantili)
-
deprem öncesi severek kullanıyordum,favorim
-
rakkoc bunu yazdı
Çok güzel klavyedir. 2-3 yıl kullandım sıkılınca oğluma verdim. Şuan o kullanıyor. Kardeşime de aldım aynisinden (tbt den bi müridden aldim hatta) alan uzun yıllar rahatlık ile kullanır.
şimdi ne kullanıyorsun?
ben de kullanıyorum güzel klavye gerçekten.
-
Şuan bu klavyeyi Logitech MX Anywhere 3 mouse ile kullanıyorum. 2 pc'yede bluetooth ile bağlı ve üzerindeki tuşla çok kolay geçiş yapılıyor. 3 farklı cihaza bluetooth ile bağlanabiliyor.
Daha önce oyuncu klavyesi veya mekanik tuşlu klavye kullandıysanız alışması biraz zaman alıyor. Klavye çok sessiz. Tuşların arka aydınlatma tek renk beyaz, şiddeti ayarlanabilir ve harekete duyarlı. Eliniz klavye üstüne gidince ledler yanıyor.
Aydınlatmayı kapatınca, klavyeyi hiç kapatmadan şarjı 10-15 gün kadar gidiyor.
-
rakkoc bunu yazdı
Çok güzel klavyedir. 2-3 yıl kullandım sıkılınca oğluma verdim. Şuan o kullanıyor. Kardeşime de aldım aynisinden (tbt den bi müridden aldim hatta) alan uzun yıllar rahatlık ile kullanır.
hocam benden almıştın :)
-
Güzel klavye silerken dikkat edin sıvı girerse ledleri gidiyor başıma geldi sıvıdan kastım alkol ıslak mendil vb
-
güzzel klavye emme neden bu kadar pahalı anlamadım
-
angels_demos bunu yazdırakkoc bunu yazdı
şimdi ne kullanıyorsun?
ben de kullanıyorum güzel klavye gerçekten.
yine mx mekanik e geçtim. Mouse olarak da mx master 3 kullanıyordum, master 3s e geçtim. setimi seviyorum.
-
mugen bunu yazdırakkoc bunu yazdı
Ooo ismi hatirlayamiyordum ama senden ise kesinlikle harike hızlı idi arkadaş hemen kargoyu vs cikarti. Arkadaşa da klavyeye oldugum kadar kefilim.
edit : Özellik ile vr takim ile makineyi kullandığım zaman böyle ağır klavyeler çok işlevsel oluyor. VR set'i immersed uygulamasi ile external monitor olarak tanıtıp çok eğlenceli kod yazma deneyimine erişebiliyorum.
undefined-01 tarafından 09/Şub/25 19:33 tarihinde düzenlenmiştir -
rakkoc bunu yazdımugen bunu yazdırakkoc bunu yazdı
Ooo ismi hatirlayamiyordum ama senden ise kesinlikle harike hızlı idi arkadaş hemen kargoyu vs cikarti. Arkadaşa da klavyeye oldugum kadar kefilim.
Teşekkür ederim hocam, bunu da satabilirsem çok iyi olacak benim için
-
mugen bunu yazdırakkoc bunu yazdımugen bunu yazdırakkoc bunu yazdı
Teşekkür ederim hocam, bunu da satabilirsem çok iyi olacak benim için
benim bir daha ülke değiştirme durumum var. yoksa alırdım :)