Satılık - KASA - Amd Phenom II X4 3.50 Black Edt.
-
Sserkan bunu yazdı
Hayırlı satışlar hocam.
İşlemci+anakart+ekran kartı+ram benim kasayla aynı bir an biri benim kasayı okutuyor sandım :)
Sonuç olarak tam bi canavar açamadığı oyun yok en bf4'ü medium high karışımı takılmadan bitirdim.
Assasin creed felan banamısın demez hertürlü açar :)
Tekrardan hayırlı satışlar :)
bu yorumdan sonra pm atarım :)
-
Hocam ben pek anlamam ama bu sanalpazar işlerinden falan, sanırsam orada taksitli ürün satılabiliyordu. Para sana nakit geliyor alıcı taksit olarak ödüyor. Komple satıcaksan bir şekilde taksitli satmanı öneririm fiyat uygun donanım sağlam ama demek ki milletin cebinde direk bu kadar vericek nakit yok...
-
arkadaşın affına sığınarak,ben de elimdekini satıp laptop almak istiyorum satsam kaça gider veya takasa girsem nasıl bi laptop uygun olur tavsiyeleri yazarsanız sevinirim
CPU Türü QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3400 MHz (17 x 200)
Anakart Adı Asus M5A97 (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN)ram 4+4 8 gb toplamda : G Skill F3-12800CL9-4GBXL 4 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM
Görüntü Bağdaştırıcısı Sapphire Radeon HD 6850 1gb 256 bit
Disk Sürücüsü SAMSUNG HD103UJ SATA Disk Device (1000 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Disk Sürücüsü SAMSUNG HD161HJ SATA Disk Device (160 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Optik Sürücü HL-DT-ST DVDRAM GH24NS90 SATA CdRom DeviceFare Logitech Optical Gaming Mouse G300
klavye Logitech gaming keyboard g105
Logitech HD webcam c270
Logitech 2+1
samsung 22" lcd -
6 gb ram nası onu anlamadım AMD triple slot desteklemiyo ( ordaki 4 x 2 bi 4 gb ram bi 2 gb ram anlamında mı)
-
Weldox bunu yazdı
6 gb ram nası onu anlamadım AMD triple slot desteklemiyo ( ordaki 4 x 2 bi 4 gb ram bi 2 gb ram anlamında mı)
4gb iki set ram. 4*2 o oluyo. Ama murit 4+2 demek istemis sanirim benim de dikkatimi o cekti.
Parca satarsan ramlari bende talibim hocam.
-
hayırlı satışlar
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıWeldox bunu yazdı
4gb iki set ram. 4*2 o oluyo. Ama murit 4+2 demek istemis sanirim benim de dikkatimi o cekti.
Parca satarsan ramlari bende talibim hocam.
evet orada bir yanlışlık olmuş 4gb + 2 gb ram var toplam 6gb ram
-
müridler 550 tl ye bırakıyorum kasayı
-
ihtiyaci olan kacirmasin 550 bence fazlasiyla eder
-
İstanbul içindemisin kardeş Alabilirim faturaları varmı elinde birisine vericem fatura olsun elinde veya güncel 1000 Tl lik falan fatura kesermisin kdv si benden tabiki
ürün + fatura