Satılık - PSP Şişman (Logitech Hoparlör Hediyeli)
-
Ürün hakkında ayrıntılar için Gittigidiyor bağlantısı : http://urun.gittigidiyor.com/Sony-PSP-Fat-Logitech-Hoparlor-Hediyeli_W0QQidZZ30093069
Satın almak isteyen arkadaşlar için Tahribat'a özel indirimli olarak "Hemen Al" opsiyonlu Gittigidiyor ilanı açabilirim.
Saygılar.
-
PSP fat 'i PSP şişman olarak çevirdiğin için tebrik ediyorum fiyat baya pahalı hocam bu fiyatı 2004 ler var
-
Teşekkür ederim. Ürünün şu anki fiyatı hakkında hiçbir bilgim olmadığı için diğer satıcıların istediği paraların altında vermeye çalıştım.
Hoparlör de 20-30lira ediyor sanırım.
Tekrar teşekkürler.
-
alana hayırlı olsun diyelim :)
-
usta psp nin adıda fiyatı gibi şişman olmuş :D
200 lira çok fazla fat için ben 140 a aldım bundan kaaç ay önce o yüzden bence biraz kır fiyat
alıcı değilim bilgin olsun diye söledim açıkçası...
-
şişman olmasından başka donanım farkı felan varmı?meraktan soruyorum.
-
---ALPER--- bunu yazdı:
-----------------------------
200 lira çok fazla fat için ben 140 a aldım bundan kaaç ay önce o yüzden bence biraz kır fiyat
-----------------------------Gittigidiyor ilanlarına baktım 200 liradan aşağı veren yok, ki açık arttırma usulü ile 250 liralara kadar çıkıyor. 3-5 gün geçsin arayan soran olmazsa mecbur kırarım artık fiyatı yapıcak bir şeyim yok. Tavsiyeleriniz için sağolun.
-
deja-vu bunu yazdı:
şişman olmasından başka donanım farkı felan varmı?meraktan soruyorum.
psp nin hiçbir donanım farkı yottur sadece yeni çıkacak olan psp2 lerde fark olacaktır -
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
---ALPER--- bunu yazdı:
-----------------------------Gittigidiyor ilanlarına baktım 200 liradan aşağı veren yok, ki açık arttırma usulü ile 250 liralara kadar çıkıyor. 3-5 gün geçsin arayan soran olmazsa mecbur kırarım artık fiyatı yapıcak bir şeyim yok. Tavsiyeleriniz için sağolun.
-----------------------------problem değil usta benim bir arkim var oda psp almak istiyo özellikle fat model benden gördü kereta herbi cfw yi alıyo die heveslendi :D
ben ona idrak edeyim durumu pmle sana bilgi yollarım...
-
Tamam cevabınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
-
NighT_JudGe bunu yazdı:
alana hayırlı olsun diyelim :)