folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık > Akvaryum, Malzemeler, Balık | Ankara

Satılık > Akvaryum, Malzemeler, Balık | Ankara

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

Hocam bende 0 dan baslamak istiyorum fakat zamanim yok. Bu ise cok zaman gidiyor mu? Ben daha cok dedigin gibi o dunyayi yasayarak cok guzel bir dekor olarakta odamin bir tarafinda ilgilenmek istiyorum.

Fakat aklimda cok kaliteli birsey var, cok buyuk olmasada nezih ve herseyin en kalitelisini paraya kiyip almak var.

Bu sekilde elimi hicbirseye surmeden baliklarin her ihtiyacini otomatik karsilayabilecegim bir sistem kurulabilir mi ? 

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı

Hocam bende 0 dan baslamak istiyorum fakat zamanim yok. Bu ise cok zaman gidiyor mu? Ben daha cok dedigin gibi o dunyayi yasayarak cok guzel bir dekor olarakta odamin bir tarafinda ilgilenmek istiyorum.

Fakat aklimda cok kaliteli birsey var, cok buyuk olmasada nezih ve herseyin en kalitelisini paraya kiyip almak var.

Bu sekilde elimi hicbirseye surmeden baliklarin her ihtiyacini otomatik karsilayabilecegim bir sistem kurulabilir mi ? 

Hocam para her kapıyı açar... Bende aynen senin gibi başladım. Herşeyin en kalitelisini en güzelini v.s. alarak. Fakat bunun ucu bucağı yok.
    Benim gözümde şu sisteme tek alınması gereken otomatik yemleme makinası. 60-100 TL neyse artık bitane alınacak balıklara 3 ayda bir dokunacaksın temizlik için :)
    Umarım istediğin sistemi toparlarsın.

BaD_BoYs tarafından 06/Oca/15 18:37 tarihinde düzenlenmiştir

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    LethaLImpacT bunu yazdı

Bi aralar ne para dökmüştüm var ya şu akvaryum için ama sonra satmak mecburiyetinde kalmıştım.

İçimde hep tekrardan kurma hayali var.İlerde inşaAllah.. 

Hocam tebrikler sana da sistem fevkaladenin fevkinde süper diyorum..

Hayırlı satışlar..

Eyvallah hocam teşekkür ederim. Evet kafandaki şeyleri yapmaya başlayınca bir de göz zevkine önem veriyorsan o zaman yavaştan yavaştan para dökmeye başlıyorsun :)

Ben de satma taraftarı değildim ama işte malum insan oğlu için zaman kıymetli. Belki ilerleyen zamanlarda tekrar daha büyük yaparım :) İnş. sende istediğin akvaryumu tez zamanda yaparsın hocam.

EyvAllah hocam. İnşaAllah ilerde büyük bir tank yaparım :)

LethaLImpacT tarafından 07/Oca/15 21:42 tarihinde düzenlenmiştir

Metalurjist.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

akvaryum çok iyi en az 400 ederi var gibi duruyor. 

HeYeT tarafından 07/Oca/15 21:54 tarihinde düzenlenmiştir

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

ben sıfırdan beta üretimine başladım bildiğiniz üzere beta balıkları geçimsiz ve huysuz balıklar 1 dişi 1 erkek beta ile başladım 30x15 bi bakvaryumda aralarında tel olması sureti ile besliyorum , betaların çiftleşmesi ve kur yapmaları diğerlerine göre çok farklı youtubedan araştırabilirsiniz heves eden arkadaşlar max 100 tl ile betaya başlayabilirler 

30x15 akvaryum 20

motor 10

ısıtıcı 15

pembe iç lamba 15 

betalar 1 dişi 15 - 1 erkek 15  ( bölgede yetiştirilmiş ve çiftleşmeye hazır ) 

toplamda 90 tl :D adeta görsel bir şölen oluyorlar sonrasında :)

Senin sistemde güzel hocam cikletler güzel seçim , lepistes te zevkli oluyor :)  

Hayırlı satışlar :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

ben sıfırdan beta üretimine başladım bildiğiniz üzere beta balıkları geçimsiz ve huysuz balıklar 1 dişi 1 erkek beta ile başladım 30x15 bi bakvaryumda aralarında tel olması sureti ile besliyorum , betaların çiftleşmesi ve kur yapmaları diğerlerine göre çok farklı youtubedan araştırabilirsiniz heves eden arkadaşlar max 100 tl ile betaya başlayabilirler 

30x15 akvaryum 20

motor 10

ısıtıcı 15

pembe iç lamba 15 

betalar 1 dişi 15 - 1 erkek 15  ( bölgede yetiştirilmiş ve çiftleşmeye hazır ) 

toplamda 90 tl :D adeta görsel bir şölen oluyorlar sonrasında :)

Senin sistemde güzel hocam cikletler güzel seçim , lepistes te zevkli oluyor :)  

Hayırlı satışlar :)

lepisteslerim bi ara 30 a kadar çıkmıştı  durmadan bırtlıyorlar  ulan ne tatlılar ya  :)

ben çiklet bakıorum şimdi ama hala yavru alamadım.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Direkt el yapımı akvaryum yapmaya karar vermiştim hobi olsun zaman ölsün diye sonra nedense vazgeçtim..

Bayağı elektrik harcıyor diye duymuştum bu konuda bilgisi olan var mı tam olarak ?

Kendine İyi Bak ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Direkt el yapımı akvaryum yapmaya karar vermiştim hobi olsun zaman ölsün diye sonra nedense vazgeçtim..

Bayağı elektrik harcıyor diye duymuştum bu konuda bilgisi olan var mı tam olarak ?

ısıtıcı çok harcıyor bildiğim.

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim arakdaşlar. Umarım istediğiniz gibi akvaryumunuz olur :) Benim elektrik faturam akvaryum sistemim olmadan önce de 55-60TL geliyordu akvaryumu kurdum yine 55-60TL geliyor.
    Ben pek birşey farketmedim faturada. Ayrıca ısıtıcı pek birşey yakmaz. Çünkü termostatlı ısıtıcı.
    Odanız buz gibiyse tamam ısıtıcı sürekli yanar ama oda sıcaklığınız normal ise bu balıklar için normak akvaryum sıcaklığı 26-27C ve termostat bu ısıyı sağladığında birdaha yanmıyor.

BaD_BoYs tarafından 11/Oca/15 00:52 tarihinde düzenlenmiştir

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

20 Küsür sarı prenses yavrıları oldu :)

.
Toplam Hit: 6741 Toplam Mesaj: 36