folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık > Nokia E63 Ve İpod Touch 2G 8GB JB'li !

Satılık > Nokia E63 Ve İpod Touch 2G 8GB JB'li !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:
    -----------------------------

konu ilk açıldığında ipod touch fiyatı 320 liraydı. şuan 360 TL. fiyat arttırımının sebebi nedir hoca ?

zevk..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

var m beyler alıcı ? eğer varsa e63'te çok ufak bi pazarlık yapabilirim. ipod touch için de aynı şekilde.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

var m beyler alıcı ? eğer varsa e63'te çok ufak bi pazarlık yapabilirim. ipod touch için de aynı şekilde.

hocam gönlüm satabileceğin en iyi fiyata satmandan yana fakat;

(e63'ün piyasasını bilmem) ipod touch'un sıfırı 329 lira sahibinden.com'da

sen ikinci eline(ne kadar temiz olursa olsun 2. el) önce 320 istedin, sonra bide zam yapıp 360 istiyorsun. bence senin aletlerden ayrılmaya gönlün yok:D

mağazada sıfırı 400 lira. faturalı 12 ay taksitli. baltalıyosun deme bana bunlar tamamiyle hakikat...

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:

RootB bunu yazdı:

sen ikinci eline(ne kadar temiz olursa olsun 2. el) önce 320 istedin, sonra bide zam yapıp 360 istiyorsun. bence senin aletlerden ayrılmaya gönlün yok:D

mağazada sıfırı 400 lira. faturalı 12 ay taksitli. baltalıyosun deme bana bunlar tamamiyle hakikat...

iPod Touch , 2.nesil satıyorum MB yani  , bağımsız jb olayı var ve son sürüm FW kullanıyor suan cihaz. Ben kimseye zorla satmıyorum bir şey , 320'den 360'a ipod touch'ı çektim , istersem 500'e çekerim istersem içinizden birine hediye ederim. 360 TL'ye satıyorum nihayetinde şu an , ileriki günlerde ne yaparım bilmem.

E63 ise , 350 TL ve sahibinden fiyatlarına bak istersen onun da , kaç tane 380-390 civarına , daha kötü kullanılmıs , daha az garanti süreli cihaz var , neden kimse gelip sen ucuza satıyorsun demedi anlamadım?

Benim fiyatlarım bunlar , bir daha benim fiyatlarımla ilgili yorum yapmazsanız sevinirim.

Bu cihazları satmaya ne kadar ihtiyacım olup olmadığını bilemezsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

bu ipod tounchlarda internet vardı galiba telefon desen kontör fln giderde bunda nasıl oluyor bedavamı nette takılmak hep :) bende düşünüyorum bi ipod almak aydınlatın beni :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

SivilPadisah bunu yazdı:

bu ipod tounchlarda internet vardı galiba telefon desen kontör fln giderde bunda nasıl oluyor bedavamı nette takılmak hep :) bende düşünüyorum bi ipod almak aydınlatın beni :)

Wireless desteği var işte , kablosuz modemlere bağlanıp internete girebiliyorsun ayrıca iPod Touch'ta internette gezmek çok keyifli.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

66albay bunu yazdı:

RootB bunu yazdı:

iPod Touch , 2.nesil satıyorum MB yani  , bağımsız jb olayı var ve son sürüm FW kullanıyor suan cihaz. Ben kimseye zorla satmıyorum bir şey , 320'den 360'a ipod touch'ı çektim , istersem 500'e çekerim istersem içinizden birine hediye ederim. 360 TL'ye satıyorum nihayetinde şu an , ileriki günlerde ne yaparım bilmem.

E63 ise , 350 TL ve sahibinden fiyatlarına bak istersen onun da , kaç tane 380-390 civarına , daha kötü kullanılmıs , daha az garanti süreli cihaz var , neden kimse gelip sen ucuza satıyorsun demedi anlamadım?

Benim fiyatlarım bunlar , bir daha benim fiyatlarımla ilgili yorum yapmazsanız sevinirim.

Bu cihazları satmaya ne kadar ihtiyacım olup olmadığını bilemezsin.

hoca o üslubunu hiç beğenmedim. bide küfür et tam olsun. konuya özelden gelen mesaja cevap vermeyecem diye yazıyosun. buraya fiyatı beğenmediğimi yazınca bozuluyosun. yoksa bunları pm'le yazardım sana.

jailbreakinin şimdi... bi tutturmuşun jb

senin aletleri satmaya gönlün yok yazdım. yanına da gülümseme koydum. hani insanın çok sevdiği ama satması gereken bi eşyası olur. içten içe satılmasın diye fiyatı yüksek tutar. ben öyle bi durumu kastettim. satmaya ne kadar ihtiyacın var ne kadar yok banane.

burası babanın forumumu. git odanın camına yaz ilanı. kimse yorum yapamaz. 2. el fiyatına verseydin almayı düşündüğüm için mesaj attım.

500'mi çekiyon beleş mi veriyon ne halin varsa gör.

konunda tepeye çıkmış olsun böylece. 

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bağımsız jb bağımsız jb die tutturuyorsunda ben hiç kırılmamış orjinal halde istiyorum ki benim gibi düşünen çok olur kırdırınca hep bi bokluk çıkıp çöküyo bozuluyo ( benim 1. nesil vardı ha dersin 2. nesil değişti felan arkadaşımdada var aynı durum onda da şmdi normal kullanıyor) yanlış anlama  her kırdırılan bozulur demiyorum ama öyle bir ihtimali ortaya çıkıyor.

ama sonuçta mal senin istersen bin ytl ye satarsın ancak uslubuna biraz dikkat etmeni öneririm sonuçta burda satamasan bile göze çarpan kusurları arkadaşlar söylüyolar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

bağımsız jb bağımsız jb die tutturuyorsunda ben hiç kırılmamış orjinal halde istiyorum ki benim gibi düşünen çok olur kırdırınca hep bi bokluk çıkıp çöküyo bozuluyo ( benim 1. nesil vardı ha dersin 2. nesil değişti felan arkadaşımdada var aynı durum onda da şmdi normal kullanıyor) yanlış anlama  her kırdırılan bozulur demiyorum ama öyle bir ihtimali ortaya çıkıyor.

ama sonuçta mal senin istersen bin ytl ye satarsın ancak uslubuna biraz dikkat etmeni öneririm sonuçta burda satamasan bile göze çarpan kusurları arkadaşlar söylüyolar.

O şekilde almak isteyene , 260 mb'lık bir fw ile ortalama 7 dakikada o haliyle verebilirim. Çok basit bir işlem orjinal haline döndürmek. İlk aldığın gibi oluyor.

---------------------------------------------------

@66albay,

Üslubunu bozan sensin , ben değil.

Her konuya yorum yazmak zorunda hissetmene gerek yok , aynı şeyi söylemişler , cevabını vermişim. Bi' daha senin sormandaki amaç ne ben anlamadım.

Sıfırını bedava da dağıtsalar , ben bu fiyata satıyorum. İtirazın varsa yönetime şikayet et , @renegadealien'e PM at , adam 320 TL yazmıştı , sonradan fiyatı 360 TL'ye çekti de.

Ben bu satışları , başka platformlarda da yapıyorum ama hiç birinde , kimse gelip benim işime burnunu sokmuyor , fiyatlara laf eden yok. Gerçek alıcıysa takas teklifi yapıyor ama ben takasa sıcak bakmadığım için kabul etmiyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

XpertVision bunu yazdı:

O şekilde almak isteyene , 260 mb'lık bir fw ile ortalama 7 dakikada o haliyle verebilirim. Çok basit bir işlem orjinal haline döndürmek. İlk aldığın gibi oluyor.

-------------------------------------------------

he o zaman 40 lira düşürürsün yani :)

Toplam Hit: 6896 Toplam Mesaj: 42