Satılık 1 TB Western Digital 3.5" Harici HDD
-
adaptörlü müdür, müdür?
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
yenisi hb da çok daha uygun. Muhtemelen yüklü içeriğe güvenerek fiyat çekiyorsun ama tahribatta kolay kolay kimse korsan içeriğe para vermez zaten herkes korsan :)
Hayırlı satışlar.
-----------------------------güzel diosunda ben 10 aydır içini doldurmak ve güncellemek için sürekli film indiriyodum. işte seni bu zahmete hiç sokmicam gümüş tepside anahter teslim :)
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------adaptörlü müdür, müdür?
-----------------------------ewet
-
son up
-
Ben geçen yıl almıştım, 2 gün önce yanlışlıkla formatı bi çaktım 800gb veri pufffffff acısı hala kalbimde,iyi satışlar.
-
Hayırlı satışlar öncelikle. Baltalamak gibi olmasın ama hdd yi alalı ne kadar oldu ? Arızalı seriye denk gelmemişsindir umarım. 1 tb'lık western digital 20000 tane arızalı üretim yaptı bi süre sonra kafa atmaya başlıyor bilgin olsun.
-
yok hocam bi arızası olsa zaten satmazdım. sorunsuz bir şekilde çalışıyo temmuz 2010 da almıştım zaten 2 ay daha sigortası var düşüp kırılmaya, içine su kaçmasına hırsızlığa vb. karşı sigortalı direk para iadesi veya aynı ürünü veriyolar. ürünü elektro world den aldım hiç bi sorunu yok üstünde çizik bile yok yeri yurdum belli allianz sigorta a.ş çelıştımı söylemiştim. sorun çıkarsa parasını iade edeceğim.
-
sıfır mı ikinci el mi garantı durumu nedır
edit pardon dikkat etmemısım fılm var dıyor 1 tb hd dolumu zaten 50 liraya fılan yapmaktalar ama bılmıyorum modeli nedır hızı nedır cıhazın ben aldım 1 tb wd essential direkt usb ile çalışıyor 3.5 inc degıl cok memnunum fiyat ta aşagı yukarı aynıydı
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------
sıfır mı ikinci el mi garantı durumu nedır
-----------------------------e 0 olupda içinde okadar film olmaz heralde :) 2. el tabiki 2 ay daha sigortası 14 ay daha garantisi var.
-
çok yüksek fiyat çekmişsin hocam içeriği kimse pek önemsemez burda.. herkes download prof. oldu artık :)) ii satışlar.. fiyatı düşerse haberm olsun.