Satılık 10 Yıllık Domain
-
10 yıllık domain tbt için artırım 50 liradan başlıyor.
Bildiğiniz gibi google seo için yaşlı domainleri daha çok seviyor.
Domain için pm atın.
-
domain ismi lütfen, ayrıca arttırım ne zaman bitiyor?
-
agrilion bunu yazdı:
-----------------------------
domain ismi lütfen, ayrıca arttırım ne zaman bitiyor?
-----------------------------son tekliften 24 saat sonra.
-
bende isimle ilgili pm alayım lütfen
-
domaini p.m alayım
-
domain ismi, reg edildiği firma, backorder olayı ile mi aldın yoksa düşen domainimi regledin pm atarsan uygunsa alıyım hemen
-
ibrahimeren bunu yazdı:
domain ismi, reg edildiği firma, backorder olayı ile mi aldın yoksa düşen domainimi regledin pm atarsan uygunsa alıyım hemen
-----------------------------firma namecheap, düşen domaini reglemiş olsam zaten o artık 10 yıllık olmazdı hocam. pm atıyorum.
-
Fatih bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------firma namecheap, düşen domaini reglemiş olsam zaten o artık 10 yıllık olmazdı hocam. pm atıyorum.
-----------------------------Arada öyle uyanıklar oluyor :)
Sitenin tek eskisi google indexi var.
50 lira ile başlayalım ( önce domaini alır sonra ücreti geçerim bu şartla )
-
ibrahimeren bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------Arada öyle uyanıklar oluyor :)
Sitenin tek eskisi google indexi var.
50 lira ile başlayalım ( önce domaini alır sonra ücreti geçerim bu şartla )
-----------------------------Hocam indexi geçen hafta ben yaptırdım hazır bir wp içerik girerek, maksat index almasında problem olup olmadığına bakmaktı. sonra da hemen sildim zaten içeriği.
-
Keşke yapmasaymışsın bu domaini alsam bile 2-3 hafta içerik kurup birşeyler yapmam.İlk başta eski indexleri sildirmek lazım.
Hocam tbt sürekli giremiyorum ihale bende kalırsa alıyorum domaini kimseye satma arada 1-2 gün nete giremem girince alırım.
tavsiyem ise sana bu domaini 50-100 liraya satıp yazık etme bu tip domainlere ne sitesi açsan o gider hangi dilde açarsan aç 3-5 link ile harikalar ortaya çıkar.
-
ibrahimeren bunu yazdı:
Keşke yapmasaymışsın bu domaini alsam bile 2-3 hafta içerik kurup birşeyler yapmam.İlk başta eski indexleri sildirmek lazım.
Hocam tbt sürekli giremiyorum ihale bende kalırsa alıyorum domaini kimseye satma arada 1-2 gün nete giremem girince alırım.
tavsiyem ise sana bu domaini 50-100 liraya satıp yazık etme bu tip domainlere ne sitesi açsan o gider hangi dilde açarsan aç 3-5 link ile harikalar ortaya çıkar.
-----------------------------içerik sildirmek çok zor bir şey değil, geçenlere google webmaster araçlarından başka bir domain için url kaldırma talebinde bulundum 1 gün sonra kontrol ettiğimde silinmişti.