Satılık 17" Hp Notebook Bluray 4 Gb Ram - 12 Taksit
-
DestinatioN bunu yazdı
kardeşim belki tanırısın beni birisi pc tamir edilecek derse direk senin profil linkini veririm
ama durum şu
ekran 17 inç
çözünürlük yüksek ihtimal yüksektir ve o çözünürlükte
o ekran kartı ile işlemci oyunlarda oyuncu denilen kesimi kesinlikle tatmin etmez
oyuncularıda geçtim
orta üst oyunlarda sıkıntı yaratır diye düşünüyorum
ekran kartının ve işlemcinin mimarisini neler yapabileceğini benden daha iyi bilirsin diye düşünüyorum
baltalamak amaçlı yazmadım
film için birebir deseydin inan hiç birşey yazmazdım
tamam hocam haklısın belkide biraz fazla abarttık.
anlaşılan ben çok eski oyunları oynuyorum :)
-
swordfish bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
kardeşim belki tanırısın beni birisi pc tamir edilecek derse direk senin profil linkini veririm
ama durum şu
ekran 17 inç
çözünürlük yüksek ihtimal yüksektir ve o çözünürlükte
o ekran kartı ile işlemci oyunlarda oyuncu denilen kesimi kesinlikle tatmin etmez
oyuncularıda geçtim
orta üst oyunlarda sıkıntı yaratır diye düşünüyorum
ekran kartının ve işlemcinin mimarisini neler yapabileceğini benden daha iyi bilirsin diye düşünüyorum
baltalamak amaçlı yazmadım
film için birebir deseydin inan hiç birşey yazmazdım
tamam hocam haklısın belkide biraz fazla abarttık.
anlaşılan ben çok eski oyunları oynuyorum :)
Sword tebrik ederim hocam verdiğin cevap için. Senin gibi müridleri bulmak zordur inan.
-
akmarky bunu yazdı
hocam neden satıyorsuın ?
garantisi yok demi
Hocam benim işim bu laptop alım satımı :) Daha önce TBT den bir çok arkadaşa laptop sattım..
Garanti olarak Ben 3 ay firma garantisi verebilirim..
-
hocam kusura bakma ama fiyat gerçekten çok fazla :/ nerdeyse i5 alırım ben o fiyata ayrıca çok eski seri...
-
bladex38 bunu yazdı
hocam kusura bakma ama fiyat gerçekten çok fazla :/ nerdeyse i5 alırım ben o fiyata ayrıca çok eski seri...
olabilir hocam.
ama nakitte hatrı sayılır bir indirim yapacağımı söylemiştim..
birde 17" Bluray v.s özelliği olan makinaların fiyatı ile karşılaştır bence...
Çift hdd takılabilmesi bile çok büyük Artı
-
Resim gözükmüyormuş muridler uyardı düzelttim
-
Blueray in popuaritesi ve kullanım sıklığı tartışılır. Şuanki i3 4GB 320HDD vb donanım sıfır garantlili bu fiyatlarda. ayrıca led ekran yeni laptoplar. 15.4 ile 17 arasında ağım şahım bir fark yok. Bahsettiğim sistemlerdeki ekran kartlarıda bundakine emsal olacak kartlar. aralarında dağ deviren farklar yok. en önemlisi garanti zaten. Laptoplarda ne zaman anakart bozulur ne zaman usb girişleri bozulur kimsne tahmin edemez. Bence satmak istiyorsan net bir fiyat söyle ve pazarlıksız diyebilirsin. Bu fiyata 12 taksitle bile bunu alacak adam zor bu devirde.