Satılık 2 Adet Arızalı Notebook + Diğer Ivır Zıvır
-
Notebookların Modelleri Kısaca Bilgileri
Lenovo Z500
i5 3230m
GT740m
1tb HDD
8gb Ram
Acer V3
Sanırım i54200m (Bakmam gerekli)
6gb Ram
Edit : 750m
17.3 inç
HDD mevcut değil
https://www.acer.com/datasheets/2013/4876/V3-772G/NX.M9VEY.003.html
özellikler için buradan bakabilirsiniz. dileyene 1 tb hdd ve 12gb ram ile yollayabilirim. Alt kasa 60 üst kasa bakmadım ekran 250 lira. Toplamda 400 civarı kasa masrafı olur. Bataryası bitik değil . Şarj aleti mevcut.
Fazlalık Ramler
4gb ve 2gb olmak üzere 2 adet ram ayrı olarak satılıktır. İsteyene model numarasını verebilirim.
Hasarları duvara çarpma sonucu olmuştur. 2 makinede çalışıyor ancak ekranlar alt ve üst kasalarda fiziksel hasarlar mevcut.
Lenovonun klavyeyi söktüm tekrar oturtamadım 2 adet vidası var alt panel düzelince otomatik oturur. Şu anda sıkıntı yaratmıyor.
İnternette alt panel + üst ekran paneli dahil 150 lira civarında fiyatları var sıfırlamak isterseniz. Buna birde lcd fiyatı dahil ettiğinizde masrafları çıkar ortaya.
Acer satılmadan ve ben yeni pc almadan lenovo satılık değildir. Şu anda ikiside televizyona bağlanıp kullanılabiliyor. Ancak tv bozuk olduğundan anca arkadaşta orada burada kullanabiliyorum.
Masraflarıylada uğraşmak istemiyorum nakit ihtiyacından ötürü diğer satılık ürünlerin linkinide aşağıya atıyorum. Almak isteyen olursa fiyatlarda güzellik yaparım. Notebooklar teklif usulü olursa çok güzel olur. En olmadı parçalayıp satacağım çünkü. Başka notebook veya masaüstü cihazlarla takas edebilirim ayrı ayrı veya ikisini bir şekilde.
Güncel kurlardan coinle ödeme kabul edilir.
https://www.tahribat.com/forum/satilik-urunler-notebook-motosiklet-ekipmani-no-227634
-
Pm attim
-
En azından bi açılış fiyatı yazsaydın.
-
Fiyat ?
-
Acer icin 2 kisiye 400 lira fiyat verdim arkadaslar. Tamiri 350 400 arasi tutuyor. Ekrani 250denve sifir olarak hesaplarsak. Buradan pay bicebilirsiniz. Acer satilmadan zaten lenovoyu satmayi dusunmuyorum ya ikisi yada sadece acer satilmali. Elimde makine yok, ekran ve telefonda yok. Bir cihazi donusum yapmam gerekli
-
Acer icin 2 kisiye 400 lira fiyat verdim arkadaslar. Tamiri 350 400 arasi tutuyor. Ekrani 250denve sifir olarak hesaplarsak. Buradan pay bicebilirsiniz. Acer satilmadan zaten lenovoyu satmayi dusunmuyorum ya ikisi yada sadece acer satilmali. Elimde makine yok, ekran ve telefonda yok. Bir cihazi donusum yapmam gerekli
-
up
-
Csgo lol?
Duvarlara çarpma sonucu hasarlar yazmışsında hocam
-
RimPalace bunu yazdı
Csgo lol?
Duvarlara çarpma sonucu hasarlar yazmışsında hocam
Csgo Lol vs tüm oyunları oynatıyor hocam 2 makinede. Ben lenovoda blade and soul oynuyordum ona göre hesap et işte :)
Acerın ekran kartı ve işlemcisinin daha iyi olduğunu düşünürsek bu tarz oyunlarda sorun olmaz.
Masayla birlikte düştüler. O yüzden harddisk ve ekranlar dışında sorun çıkmaz. HDDleri teste soktum acerdakınde bad sector vardı. O yüzden o hdd olmadan satılacak. Diğer hdd'de sorun yok zaten cdrom yerindeymıs sonradan cıkartmısım.
-
Acer fiyat 325 liraya güncellendi.
-
Lenovaya Acer 5745G takas teklifi uyarmı ?
Sadece batarya bitik
emnimax tarafından 19/Haz/17 19:48 tarihinde düzenlenmiştir