folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık 2 Adet HDD WD Ve Samsung Ve HDD Dock

Satılık 2 Adet HDD WD Ve Samsung Ve HDD Dock

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

WD 115e satıldı.

Dock ve Samsung ıcın. 

Samsung 50 lira dock 30 lira. 

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

hocam hdd dock un model numarasını söylermisin acaba. Birsürü dock var everestin 20tl ye de olanı var 60tl ye de

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Everest Communicator C1 model no: HDC315

konuda yazıyordu hocam gozunuzden kacmıs sanırım :)

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Şimdi söyleyince gördüm hocam alta yazmışsın gözümden kaçmış kusura bakma :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

Şimdi söyleyince gördüm hocam alta yazmışsın gözümden kaçmış kusura bakma :)

Rica ederim hocam sıkıntı yok :)

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 1420 Toplam Mesaj: 16