folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık 2 Adet Modem Ve Uydu Alıcısı (Acil)

Satılık 2 Adet Modem Ve Uydu Alıcısı (Acil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Çok yakın bir arkadaşım kaza yaptığından elimde fazladan bulunan 2 adet modemi ve uydu alıcımı satıyorum. Modemleri adaptörleriyle gönderirim kabloya ıhtıyacınız olmaz sanırım ısteyene splıtterda gonderırım. Şehir dışına çıkmam gerek

ASUS AAM6030BI

Airties rt-206v4 

50 Liraya ihtiyacım var. Sanırım airtiesın garantisi devam etmekte ama tam emin değilim . Bu gün para bulmam gerek alıcı cıkarsa arastırır bakarım.

Uydu alıcısıda 1 2 hafta once almıstım. Mahalle arası bı elektronıkcıden aldım 0 aldım ama garantısı varmı bu yuzden bılemıyorum 30ada onu bırakırım.

Saygılar

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    hımmm uydu alıcısı ve 30 lira!!!

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

parasızlık ve çaresizlik kötü birşey umarım satarsın arkadaşım. sırf bu gibi durumlar için elde avuçta varken bir kenara en azından bir 100lük atarım. 

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

uydu alıcın ne marka acaba.arkadaşınada acil şifalar.

sansar55 tarafından 29/Mar/13 00:37 tarihinde düzenlenmiştir

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

teşekkürler para konusunu hallettım :) 

uydu alıcısınıda 60 lıraya almıstım pıyasasını hıc bılmem pahalıysa 30 lıra fazlaysa o para ıcın satmam zaten artık :)

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Bir up olsun.

Modemlerin ikisini 30a bırakıyorum arkadaslar bugun ıcın

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Guild Wars 2 alıcam :) Cepten vermeyim diyorum. 3 ürünü toptan 35 liraya vericem.

Sadece airties modem için 20 lira diğer modem için 10 lira uydu alıcısı için 20 lira istiyorum.

Almak isteyen varsa mesaj atsın :) 

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Guild Wars 2 alıcam :) Cepten vermeyim diyorum. 3 ürünü toptan 35 liraya vericem.

Sadece airties modem için 20 lira diğer modem için 10 lira uydu alıcısı için 20 lira istiyorum.

hepsi 35 lira süper fiyat ulan tam kapitalist işi oldu lazım değil ama alasım var.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    RebelliouS_SouL bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

hepsi 35 lira süper fiyat ulan tam kapitalist işi oldu lazım değil ama alasım var.

Al hocam al :D sende rahatla bende rahatlayım :D 

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Modemlerin yada uydu alıcının bi sıkıntısı yoksa pm at kardeşim görüşelim

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
Toplam Hit: 970 Toplam Mesaj: 10