Satılık 2 Adet Modem Ve Uydu Alıcısı (Acil)
-
Çok yakın bir arkadaşım kaza yaptığından elimde fazladan bulunan 2 adet modemi ve uydu alıcımı satıyorum. Modemleri adaptörleriyle gönderirim kabloya ıhtıyacınız olmaz sanırım ısteyene splıtterda gonderırım. Şehir dışına çıkmam gerek
ASUS AAM6030BI
Airties rt-206v4
50 Liraya ihtiyacım var. Sanırım airtiesın garantisi devam etmekte ama tam emin değilim . Bu gün para bulmam gerek alıcı cıkarsa arastırır bakarım.
Uydu alıcısıda 1 2 hafta once almıstım. Mahalle arası bı elektronıkcıden aldım 0 aldım ama garantısı varmı bu yuzden bılemıyorum 30ada onu bırakırım.
Saygılar
-
hımmm uydu alıcısı ve 30 lira!!!
-
parasızlık ve çaresizlik kötü birşey umarım satarsın arkadaşım. sırf bu gibi durumlar için elde avuçta varken bir kenara en azından bir 100lük atarım.
-
uydu alıcın ne marka acaba.arkadaşınada acil şifalar.
sansar55 tarafından 29/Mar/13 00:37 tarihinde düzenlenmiştir -
teşekkürler para konusunu hallettım :)
uydu alıcısınıda 60 lıraya almıstım pıyasasını hıc bılmem pahalıysa 30 lıra fazlaysa o para ıcın satmam zaten artık :)
-
Bir up olsun.
Modemlerin ikisini 30a bırakıyorum arkadaslar bugun ıcın
-
Guild Wars 2 alıcam :) Cepten vermeyim diyorum. 3 ürünü toptan 35 liraya vericem.
Sadece airties modem için 20 lira diğer modem için 10 lira uydu alıcısı için 20 lira istiyorum.
Almak isteyen varsa mesaj atsın :)
-
Easx bunu yazdı
Guild Wars 2 alıcam :) Cepten vermeyim diyorum. 3 ürünü toptan 35 liraya vericem.
Sadece airties modem için 20 lira diğer modem için 10 lira uydu alıcısı için 20 lira istiyorum.
hepsi 35 lira süper fiyat ulan tam kapitalist işi oldu lazım değil ama alasım var.
-
RebelliouS_SouL bunu yazdıEasx bunu yazdı
hepsi 35 lira süper fiyat ulan tam kapitalist işi oldu lazım değil ama alasım var.
Al hocam al :D sende rahatla bende rahatlayım :D
-
Modemlerin yada uydu alıcının bi sıkıntısı yoksa pm at kardeşim görüşelim