Satılık 3 Aylık Nokia N900
-
Hayırlı satışlar hocam. Aynı üründen bende de var ve gerçekten nokia' nın ürettiği nadide bir üründür. Tabi bu sözüm kullanmasını bilen için geçerlidir. Telefonu sadece alo demek için kullanan arkadaşlar bu cihazın yanından dahi geçmesin :) Onları kat kat aşar bu cihaz :) İlanını baltalamak için yazmıyorum hocam özür dilerim öncelikle. Ben ankaradayım eğer ankaradan bu cihazı görmek dokunmak kullanmak isteyen ve sonunda da almak isteyen müridler olursa bende satmayı düşünüyorum. ABD Nokia Shop' dan getirttim. Kayıtlıdır. Aldığım andan beri üzerinde full body koruma vardır. Kredi kartımın borcları bir hayli kabardı kapatmam lazım. 600 TL düşünüyorum. Ankarada elden teslim yapabilirim. Cihazın yapamayacağı şey yok. Kesinlikle tavsiye ederim.
-
up
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------
Beş para etmez bir makina.Birader İngiltere de Middlesbourgh da yaşar.2009 da bundan aldı bir tane ne etti bilmiyorum ama uzun ömürlü olmadı tam bi takoz der hala sorsam.Buraya geldiğinde aparatını unutmuş şarj edecek priz bulamadık memlekette:Dşimdi sony satio kullanıyo çok fark var arada diyor.Nokia nın o müthiş cihazları symbian sayesinde çöpe gitti koca marka gibi.oysa o cihazlarda kıytırık jawa veya android olsaydı nokia uçacaktı milleti emütasyon samsunglara bilmem nelere mecbur bırakılmazdı.Nokia şimdi windows phone 7 ile maceraya koşuyor.
-----------------------------ne biliyosunda konuşuyorsun anlamadım ürün 10 numara
-
up
-
Beyler cihaza 19 ay garantili kutulu blackberry bold 9700 veriyorlar . Üstüne para istiyim mi ?
-
o makinaya yapılabileceklerin sınırı yok :D ne verirlerse verme....