Satılık 3 Günlük Casper Via M1(32 Gb) Siyah
-
Müritler merhabalar.
10.05.2017 akşam saat 8de aldığım cihazı satmak istiyorum.
Alma sebebim: elimdeki tüm ios cihazları satıp androide geçmek istedim. Seminerist mürite cihaz tedarik edemeden 5S i yollayınca cihazsız kaldım.
http://www.tahribat.com/forum/satilik-iphone-5s-ve-iphone-5-228675
Bulunduğum yer de küçük olunca ya samsung J serisi ya bunu alacaktım o yüzden bunu aldım.
Satma sebebim: 1- alırkenki en büyük tereddütüm gerçek oldu. 4" den büyük ekran kullanamıyorum bildiğin elim ağrıyor. daha önce de 5" denemem olmuştu.1 hafta dayanabildim sattıydım.
2- Androidin ben android kullanacak kadar kullanıcı dostu olmadığına bi kere daha karar verdim. bunu satıp tekrar iphone almayı düşünüyorum.(5s ya da SE)
resimleri atıyorum. cihaz full kutu içeriği vardır. daha usb kablosunu bile açmadım. kutusundan kılıfı da çıkıyor. sert plastik siyah.
Ürünün daha faturası bile kesilmemiştir. alan arkadaş adına kestirebilirim.
Bilen bilir beni ticaret yaptıklarım cihaz ne ise onu yazarım(eski konularıma bakabilirsiniz)
imeiden dolayı geri almam. alan arkadaş güven vermiyorsa(ki çok rahat güvenen biriyimdir)
şu an piyasada 16GB sıfırı 750 tl.
32 gb 850 civarı.
benimki 32 GB ve 3 günlük cihaz. o yüzden
700675e vermeyi düşünüyorum.çok temiz iphone 5s ya da SE ile takasa girerim. üstü altı konuşuruz.
yoksa paraya kıyıcam sıfır SE alcam.
Elimde başka cihaz olmadığı için telefonun resmini çekemiyorum ama bildiğiniz sıfır cillop tel işte :D
akılda kalması açısından şu linkten incelenebilir resim ve tüm özellikleri.
http://www.casper.com.tr/KMDefault.aspx?cntid=2294
bu arada 32 gb siyah olan model. bir de kutudan direkt android 6.0 çıktı. 5.1 değil.
önde flaşı var. bildirim ışığı var. renk değiştiryor. sarı kırmızı yeşil var sanırım.
skindirik romlardan değil. lüzumsuz bir şey yok. saf androide çok yakın. hatta saf menü launcher falan orj.
sadece 4 tane ram falan kasmayan casper uyg var. onlar da OTA falan güncelleme için.
1 aya kadar satılmazsa zaten memlekete gitcem tatilde ablama vermeyi düşünüyorum.

joe_black tarafından 16/May/17 00:44 tarihinde düzenlenmiştir -
iPhone'dan Android'e geçmek için yanlış bir tercih yapmışsın hocam. Bu arada alacaksan SE al. Bu saatten sonra 5S alınmaz artık. Bu sene 5 seneye 5S Apple'ın dar ağacında sallanacak.
-
mkyb bunu yazdı
iPhone'dan Android'e geçmek için yanlış bir tercih yapmışsın hocam. Bu arada alacaksan SE al. Bu saatten sonra 5S alınmaz artık. Bu sene 5 seneye 5S Apple'ın dar ağacında sallanacak.
İşte o tercihin yanlış olduğunu keşke 3 gün önce anlasaydım :D
gerçi eşşeklik bende 3 4 gün cihazsız kalmayı gözüm yemedi acele ettim.
-
Updullahh
-
Son uplar kaçırmayın diyorumm.
fiyat güncellendi 675 @@@@@@@@q
-
taksit var mı :D :D :D
-
FiL3MAN bunu yazdı
taksit var mı :D :D :D
Yaparız hacı ama komisyon biner. sanalpazardan başka bişey olarak koyabilirim. ya da sahibindenden koyabilirim.
en düşük komisyon hangi eşyadaysa ondan koyarız sorun değil :D
sanırım 9 taksit oluyor en fazla
-
ey müritler yok mu alacak olan. vazgeçirtip androide mecbur bırakcanız beni bak haberiniz olsun :D
-
joe_black bunu yazdı
ey müritler yok mu alacak olan. vazgeçirtip androide mecbur bırakcanız beni bak haberiniz olsun :D
Memnun kalmadım desen geri versen olmuyo mu?
Cayma hakkı meselesi, ya da müşteri memnuniyetsizliği meselesinde şartlar ne acaba. Onlara bakarak geri verebilirsin diye düşünüyorum
---------------- EDİT --------------
Şöyle birşey buldum ama Sim kart takmadan nasıl denenecek merak ediyorum açıkçası..Elektronik ürünlerde cayma hakkı ve iade süreci nasıl kullanılır?
Elektronik ürünlerin “Cayma Hakkı” dahilinde iade alınabilmesi için satın alınan ürünün, orijinal kutusuna zarar verilmemiş olması, faturasının ve tüm tamamlayıcı aksesuarlarının ürün ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilmemesi halinde iade talebi reddedilecektir.
Kurulumu servis tarafından yapılan ürünler için servis haricinde kutunun açılması veya kurulumunun servis haricinde yapılması durumunda iade alınmayacaktır.
Satın alınan cep telefonuna SİM kart takılması, WiFi ile network bağlantı kurulması halinde cihaz 2’inci el statüsüne geçmiş olacaktır. İlgili mevzuat gereği cayma hakkı kapsamında “ürünün satılabilir özelliğinin kaybolmaması” gerekmektedir. Bu nedenle de SİM kart takılan veya WiFi ile bağlantı kurulan ürünler, cayma hakkı kapsamında iade alınamamaktadır. Ayıplı vs. ürün olması halinde mağaza ile irtibata geçilmelidir. Mağaza, teknik servis raporu talep edebilir.
Cayma hakkı dışında kalan 14 ile 6 ay arası iade talepleri için, ürünün teknik servise gitmesi ve servis tarafından iade kararı verilmiş olması gerekir.Alıcı, ürünü kullansa bile iade edebilir mi?
Ürünün ambalajının açılması, ürünün denenmesi, ürünün mutat kullanımı, yani ürünün alışılageldiği gibi kullanılması cayma hakkını ortadan kaldırmaz. Satıcı, cayma süresi içinde ürünü alıcıya teslim etmişse alıcı, ürünü ancak olağan bir gözden geçirmenin gerektirdiği ölçüde kullanabilir. Aksi takdirde alıcı cayma hakkını kullanamaz.
OdiN tarafından 17/May/17 10:05 tarihinde düzenlenmiştir -
OdiN bunu yazdıMemnun kalmadım desen geri versen olmuyo mu?
Cayma hakkı meselesi, ya da müşteri memnuniyetsizliği meselesinde şartlar ne acaba. Onlara bakarak geri verebilirsin diye düşünüyorum
Hocam küçük bi yerden küçük bir dükkandan aldım. :)
adamla uğraşmak istemiyorum. en kötü 1 ay kullanıp memlekete gidince hediye etmeyi düşünüyorum.
-
Uptim gittiiiiii