Satılık 30 Tane DDR2 RAM
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------garantili ürünü 80 liraya alabiliyorken 50 lira garantisiz ürüne vermem. 1 ay değil oldu ki 2. ay bozuldu ? iplemiyceksin bizi :)
-----------------------------hoca bu formda olduğum sürece yardımcı olurum, tabi güven meselesi bi yerde sende haklısın.
sana göre garanti çok önemli olabilir ama garantisi önemli değil diyenler neden 80 tl versin?
-
1 adet 2 gb ddr2 sipariş verdim vukuattsız elime ulaştı.
-
benim gördüğüm gibiyse üzerinde yazılanlar 40tl bile çok dostum. Garantilisi 45tl ise garantisiz 30 u bile düşünürüm versem mi diye? Bir konu var oda ürünlerin ram olması. Bunlar öyle kolay kolay bozulan şeyler değildir. ALırsın iki üç gün zorlarsın baktın bozulmadı bir daha da çok zor bozulur. Yani baştan bozuk değilse takılı olduğu yerde overclock çekmedikçe yada söküp takmadıkça bozulmazlar öyle
-
Az kullanılmış Intel Pentium D 925 3GHZ/4MB/800MHZ işlemci var elimde takas olur mu?
-
Liquid bunu yazdı:
-----------------------------benim gördüğüm gibiyse üzerinde yazılanlar 40tl bile çok dostum. Garantilisi 45tl ise garantisiz 30 u bile düşünürüm versem mi diye? Bir konu var oda ürünlerin ram olması. Bunlar öyle kolay kolay bozulan şeyler değildir. ALırsın iki üç gün zorlarsın baktın bozulmadı bir daha da çok zor bozulur. Yani baştan bozuk değilse takılı olduğu yerde overclock çekmedikçe yada söküp takmadıkça bozulmazlar öyle
-----------------------------tekrar bakayım araştırayım, o 45 tl olanla elimdeki aynıysa 30 burdan verecem isteyene hacım.
-
Limitless bunu yazdı:
-----------------------------Az kullanılmış Intel Pentium D 925 3GHZ/4MB/800MHZ işlemci var elimde takas olur mu?
-----------------------------hocam işime yaramazki işlemci :W
-
ddr2 800 mhz var mı 2 yada 4 gb
-
hocam 4 gb ddr2 800mhz varsa akşamdan alabilirim
-
bişeyi söylemek istiyorum. Sen milleti kandırıyorsun diye değil sen zannedersin ki 80tl bunların garantili olanı, adama dersin onlar garantili 80tl bu garantisiz 50tl sonra adam bigün öğrenir öyle olmadığını sonra sen zor durumda kalırsın. ddr3 ramler ucuz 4gb lığı 50tl 45tl yani . Ondan iyi araştır bak sonra sen zor durumda kalma .
ve bunları en kolay donanimhaber.com forumlarında satabilirsin. Kısa sürede gider yani.
-
Liquid bunu yazdı:
-----------------------------bişeyi söylemek istiyorum. Sen milleti kandırıyorsun diye değil sen zannedersin ki 80tl bunların garantili olanı, adama dersin onlar garantili 80tl bu garantisiz 50tl sonra adam bigün öğrenir öyle olmadığını sonra sen zor durumda kalırsın. ddr3 ramler ucuz 4gb lığı 50tl 45tl yani . Ondan iyi araştır bak sonra sen zor durumda kalma .
ve bunları en kolay donanimhaber.com forumlarında satabilirsin. Kısa sürede gider yani.
-----------------------------sağol hoca tavsiyen için, dediğim gibi zaten donanımdan anlamam pek, baktım üzerindeki kodu araştırdım netten hiçbi yerde yok sadece aynısı ebay da vardı onu gösterdim. ayrıca o ilk fiyatı ben ddr2 sanıpda verdim, ddr3 lerin fiyatıda 45 dedim en son neyse ihtiyacı olan varsa ulaşır elimden gelen yardımı yaparım zaten