Satılık 30 Tane DDR2 RAM

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

interfector bunu yazdı:
    -----------------------------

garantili ürünü 80 liraya alabiliyorken 50 lira garantisiz ürüne vermem. 1 ay değil oldu ki 2. ay bozuldu ? iplemiyceksin bizi :)

hoca bu formda olduğum sürece yardımcı olurum, tabi güven meselesi bi yerde sende haklısın.

sana göre garanti çok önemli olabilir ama garantisi önemli değil diyenler neden 80 tl versin?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 adet 2 gb ddr2 sipariş verdim vukuattsız elime ulaştı.

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

benim gördüğüm gibiyse üzerinde yazılanlar 40tl bile çok dostum. Garantilisi 45tl ise garantisiz 30  u bile düşünürüm versem mi diye? Bir konu var oda ürünlerin ram olması. Bunlar öyle kolay kolay bozulan şeyler değildir. ALırsın iki üç gün zorlarsın baktın bozulmadı bir daha da çok zor bozulur. Yani baştan bozuk değilse takılı olduğu yerde overclock çekmedikçe yada söküp takmadıkça bozulmazlar öyle

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

Az kullanılmış Intel Pentium D 925 3GHZ/4MB/800MHZ işlemci var elimde takas olur mu?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

Liquid bunu yazdı:

benim gördüğüm gibiyse üzerinde yazılanlar 40tl bile çok dostum. Garantilisi 45tl ise garantisiz 30  u bile düşünürüm versem mi diye? Bir konu var oda ürünlerin ram olması. Bunlar öyle kolay kolay bozulan şeyler değildir. ALırsın iki üç gün zorlarsın baktın bozulmadı bir daha da çok zor bozulur. Yani baştan bozuk değilse takılı olduğu yerde overclock çekmedikçe yada söküp takmadıkça bozulmazlar öyle

tekrar bakayım araştırayım, o 45 tl olanla elimdeki aynıysa 30 burdan verecem isteyene hacım.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

Limitless bunu yazdı:

Az kullanılmış Intel Pentium D 925 3GHZ/4MB/800MHZ işlemci var elimde takas olur mu?

hocam işime yaramazki işlemci :W

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

ddr2 800 mhz var mı 2 yada 4 gb

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

hocam 4 gb ddr2 800mhz varsa akşamdan alabilirim

Yol Güzeldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

bişeyi söylemek istiyorum. Sen milleti kandırıyorsun diye değil sen zannedersin ki 80tl bunların garantili olanı, adama dersin onlar garantili 80tl bu garantisiz 50tl sonra adam bigün öğrenir öyle olmadığını sonra sen zor durumda kalırsın. ddr3 ramler ucuz 4gb lığı 50tl 45tl yani . Ondan iyi araştır bak sonra sen zor durumda kalma .

ve bunları en kolay donanimhaber.com forumlarında satabilirsin. Kısa sürede gider yani.

İmzalamazsam ne olcak?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

Liquid bunu yazdı:

bişeyi söylemek istiyorum. Sen milleti kandırıyorsun diye değil sen zannedersin ki 80tl bunların garantili olanı, adama dersin onlar garantili 80tl bu garantisiz 50tl sonra adam bigün öğrenir öyle olmadığını sonra sen zor durumda kalırsın. ddr3 ramler ucuz 4gb lığı 50tl 45tl yani . Ondan iyi araştır bak sonra sen zor durumda kalma .

ve bunları en kolay donanimhaber.com forumlarında satabilirsin. Kısa sürede gider yani.

sağol hoca tavsiyen için, dediğim gibi zaten donanımdan anlamam pek, baktım üzerindeki kodu araştırdım netten hiçbi yerde yok sadece aynısı ebay da vardı onu gösterdim. ayrıca o ilk fiyatı ben ddr2 sanıpda verdim, ddr3 lerin fiyatıda 45 dedim en son neyse ihtiyacı olan varsa ulaşır elimden gelen yardımı yaparım zaten 

...
Toplam Hit: 4074 Toplam Mesaj: 31