Satılık 8.1 MP Sony Cybershot W90 Fotograf Makinesi
-
kardeş internetten bakarsan fiyatı 754 ytl ben en son sana o makinayı 410 e bırakayım
ilgilendiğiniz için teşekkürler
-
hojam makineyle çekilmiş bi 2 resim koyar mısın sana zahmet ?
-
BU MAKİNE İLE ÇEKİLMİŞ FOTOGRAFLARI EN KISA ZAMANDA BURAYA EKLEYECEĞİM BANA ACİL ULAŞMAK İSTEYENLER AKŞAM SAAT 6 DAN SONRA MSN E GELEBİLİRLER MSN ADRESİM alpersoner@msn.com görüşmek üzere
-
en kısa zamanda fotografları ekleyeceğim buraya özür dilerim eğer acil görüşmek isteyen olursa akşam saat 6 gibi msn de görüşebiliriz alpersoner@msn.com
-
arkadaşlar şu anda msn im açık eğer fotograf makinası hakkında bilgi almak isterseniz görüşebiliriz alpersoner@msn.com
-
ARKADAŞLAR MAKİNENİN FİYATI 410 YTL YE DÜŞTÜ HABERİNİZ OLSUN
-
asi_kan84 bunu yazdı:
-----------------------------kardeş internetten bakarsan fiyatı 754 ytl ben en son sana o makinayı 410 e bırakayım
ilgilendiğiniz için teşekkürler
-----------------------------
asi_kan84 bunu yazdı:
-----------------------------ARKADAŞLAR MAKİNENİN FİYATI 410 YTL YE DÜŞTÜ HABERİNİZ OLSUN
-----------------------------
zaten 410mis ki? -
Bizde 639,00 YTL + KDV KDV Dahil 754,02 YTL Havale ile 731,40 YTL (%3 Havale İndirimi) http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd93357
jiqsaw buyur burda fiyatı bu makinanın :D
-
arkadaşlar HEADBANGER arkadaşımızın gösterdiği gibi makinenin gerçek fiyatı internette bu biz daha uygun veriyoruz ama bazı arkadaşlar nedense anlamıyor herhalde
-
arkadaşlar netten şu anda acil çıkmam gerek eğer ulaşmak isterseniz eğer 0 545 894 82 10 görüşmek üzere