Satılık Acer Emachines Em250 - Netbook-300 Tl
-
AnaMuhalefet bunu yazdıbirgaripaskbestesi bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
hangi şehirdesin hocam
İstanbul Anadolu yakasındayım hocam.
son indirim 250 tl
Fiyat normal de fotoğraflarını koysan daha iyi olur.
Hayırlı Satışlar.
haklısınız hocam, teşekkürler. Alacak olan arkadaş üründe herhangi bir sorun tespit ederse ürünü geri almayı taahhüt ediyorum
birgaripaskbestesi tarafından 29/Haz/13 12:06 tarihinde düzenlenmiştir
-
kasma filan varmı cihazda?
-
Hellaven bunu yazdı
kasma filan varmı cihazda?
Yok hocam, gayet stabil çalışmaktadır.
ama sonuçta atom işlemcili bir netbook bu. her an yanımda olsun diyen biri için çok ideal bence. tablet fiyatına pc alıyorsunuz. böyle temizini de bulamayacağınnızı düşünüyorum
-
Hocam ben eee pc kullanıcısıyım şuan hala daha bataryam 8 saati görüyor film falan izlersen 5 saat 1005PE ben bile 250 isteyemiyorum serbest piyasa fakat genelde netbook malın olur alırsın ve satamazsın bence yeni bir pc al ve netbook sende kalsın heryerde lazım oluyor gerçi 2 saat çok az ama sen bilirsin bu arada quickboot ile 11 saat görüyorum.
-
Mr_Dark bunu yazdı
teşekkür ederim iyi dileklerin için lakin bu fiyatın altına zaten satmam. Bu fiyatın altına bu özelliklerde tablet bile alamazlar. Kaldı ki netbook alsınlar...
Fiyat günceldir 250 tl
-
birgaripaskbestesi bunu yazdıMr_Dark bunu yazdı
teşekkür ederim iyi dileklerin için lakin bu fiyatın altına zaten satmam. Bu fiyatın altına bu özelliklerde tablet bile alamazlar. Kaldı ki netbook alsınlar...
Fiyat günceldir 250 tl
ÇiN malı olmayan orjinal tabletler (mesela samsung veya apple ürünleri gibi tabletler) zaten fiyat olarak netbooklardan pahalıdır. Bataryaları uzun süre dayanır ve ısınma yapmazlar.
-
Güncel- tbt ye özel fiyat 250 tl dir.
-
Güncel- fiyat son 250 tl dir.
-
Güncel fiyat 250 TL dir.