Satılık Aero Bilet Hesabı
-
100 tl yüklü.
-
konu kirliliği olmasın buraya yazayım isteyen varsa 2 tane 100liralik hesap var isteyen pm
-
yanarım yanarım o hesapları kaçırdığıma yanarım :(
hayırlı satışlar hocam . .. -
bu kaçıncı konu böyle
100tl bonusu 40tlye veriyom, pmleri alıyım :)
Edit: satıldı.
-
gitti gidiyor acele edinnnnn
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
konu kirliliği olmasın buraya yazayım isteyen varsa 2 tane 100liralik hesap var isteyen pm
-----------------------------veysel anlamıyorum seni şurda 1 ay sonra bitecek o puanlar senle 1.5 ay önce konuştuk 100 liralık hesabı 75 e okuturum diyorsun hocam elinde kalacak bak ben 215 liralık hesabı 60 liraya aldım 100 liralık hesabı 30 liraya aldım geçen bi konudada tanesini 70 den okutacam diyorsun hocam ya sen uç ya bir orta yol bul benim aklım senin bu işte kaldı:D
-
110 liralık hesabı 40 liraya veriyorum bende, baltalamak gibi olmasın.
-
konuyu gizle...nolur nolmaz....yeni kampanya başlatçaklarsa da başlatmazla böle satış olayıi çıktıkça
-
yeni kampanya hikaye hocam 1 ay önce yapacağız dediler piyasada bişey yok fiyatlar çok aczip aslında bilete htiyacım yok olsa alırdım bende
-
ylbu ara yapmazlar...tam sezon açılıyo... ama eylül ekim gibi havayolu şirketleri kampanyaya başlar..bunlar da aralıkda falan satışlar azalınca bişiler yapar heralde
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------abi allah rızası için şu adamın hesaplarını alın ya valla görmekten bıktım ben ya yemin ederim param olsa bir hesabı 200liraya alacam ya :D