Satılık Apple İpod Touch 8Gb
-
1. nesil için fiyat yuksek bence sıfır 300 liraya yok 3g ipod touch 8 gb 450 liradan dusugu yok o da net fıyatı .
Fiyat uygun bıraz daha dusersen alabılırım
-
2 sene oldu 8 gb Erzincan da otruorm hocam sence neyle gonderebılırım kargoyla
-
1. nesilse pahalı o fiyat bence ayrıca hiç tamir gördümü içi açıldımı ?
edit: açılmamış yeni gördüm.
-
pahalımı hocam fiyat gayet ucuz bundan ucuz ve temızını bulamazsın ınternette de arattım bu kadar temız olupta ucuza yok
-
2. nesil 16gb sıfır 2 yıl uluslar arası garantili 7-8 ay önce 380 liraya aldım. one göre bi fiyat verin.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------2. nesil 16gb sıfır 2 yıl uluslar arası garantili 7-8 ay önce 380 liraya aldım. one göre bi fiyat verin.
-----------------------------1.nesil 8 gb fiyatıda 175 bak hersey yarı yarıya hocam senınkı ıle fena bi fiyat değil derim
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------
Allura bunu yazdı:
-----------------------------2. nesil 16gb sıfır 2 yıl uluslar arası garantili 7-8 ay önce 380 liraya aldım. one göre bi fiyat verin.
-----------------------------1.nesil 8 gb fiyatıda 175 bak hersey yarı yarıya hocam senınkı ıle fena bi fiyat değil derim
-----------------------------2. nesil sıfır ve 8gb olsaydı yarı yarıya olurdu.
seninki 1/8 olmuş.
-
husnuweb bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
seninki 1/8 olmuş.
-----------------------------ben dırek rakamsal olarak söyledım hocam tabıkıde degerler farklı :)
-
Bosluk bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
seninki 1/8 olmuş.
-----------------------------ben dırek rakamsal olarak söyledım hocam tabıkıde degerler farklı :)
Ben alırım ama önce bi telefonu görmem lazım posta ile yollarsın burada alınca öderim ama dediğim gibi önce bi telefonu görmem lazım