Satılık Apple Macbook
-
Mac ss li yorumlara ithafen,
Windows da sistem özelliklerinin ekran görüntüsünü çekip yorum yapacaktım ama üşendim şimdi.
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------Mac ss li yorumlara ithafen,
Windows da sistem özelliklerinin ekran görüntüsünü çekip yorum yapacaktım ama üşendim şimdi.
-----------------------------"bilip bilmeden yorum atıyorsunuz hanginiz macbook pro alıp kullanmış" diyenlere ithafen çekilmiş resimdi zaten.
-
Farkındaysan bende orada ironi yapıyorum. Okuyup da anlamadan yorum yapmaktan iyidir herhalde benim yaptığım. (Ben okuyup da anlamadan atlamışım direk:D Bu mesajım kalsın ki bir daha böyle bir duruma düşmeyeyim. Neyse konuyu da daha fazla baltalamadan ben kaçayım)
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------Farkındaysan bende orada ironi yapıyorum. Okuyup da anlamadan yorum yapmaktan iyidir herhalde benim yaptığım.
-----------------------------
Sen benim yaptigim yorumu anlamadan yorum yapiyorsun suanda ama :) -
Tırnakları şimdi fark ettim:D Uyku sersemi direk atladım yorumu görünce neyse kusura bakma:D
-
gençler sağolun up ediyosunuz konuyu :W
-
benim hiç macbookum olmadı
-
Gharzvog: Minecraft serveri senin gibi Windows me kullananlar yüzünden mi lag yapıyor acaba ? hsyn de nerde ates gorse söndürüyor pcyi kasıyor diye =)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Gharzvog: Minecraft serveri senin gibi Windows me kullananlar yüzünden mi lag yapıyor acaba ? hsyn de nerde ates gorse söndürüyor pcyi kasıyor diye =)
-----------------------------8 GB Ram i5 2400 işlemci 64 bit windows 7 java da 64 bit cehennemdeki ateşler bazen bende bile kasıyor :)
-
herifin havaya bak ya :)