Satılık Arçelik Klima 2 Adet
-
Evet arkadaşlar, borçları kapatalım derken sat sat sat, sonunda sıra klimalara geldi :D
Eski evlere aynından 2 adet aldığımız ARÇELİK Ekolojik klimalar kolili demonte şekilde satılıktır. 12k lık inverter..
Kozmetik gayet güzel, 2 3 yıllık cihaz, kumanda vs tam.
Arıza filan yok, en son Arçelik geldi söktü, biz de straforlu filan koliledik.
Fiyat klima başı 15 bin
İstanbul içi getirip teslim edebilirim.
Kendime 1 hafta verdim, buradan talip çıkmaz ise sarı siteye geçeceğim.
Selametle.. -
hocam hangi ilçedesin
-
İstanbul'un ağırlık Avrupa olarak neredeyse heryerindeyim.
Ana karargah Silivri Gümüşyaka -
Tam modeli nedir ustad
-
Martech bunu yazdı
Tam modeli nedir ustad
https://www.hepsiburada.com/arcelik-ekolojik-12325-a-12000-btu-a-inverter-duvar-tipi-klima-pm-HB00000BSSUH
Şundan işte tam kodunu bilmiyorum koliyi açmak lazım. Eğer çok önemli bir detay ise açayım ama ? -
Hocam ben de silivrideyim numaranı pm den atarsan görüşelim bi uyarsa alışverişimiz olur
-
ProSky bunu yazdı
Hocam ben de silivrideyim numaranı pm den atarsan görüşelim bi uyarsa alışverişimiz olur
Gönderdim hocam
-
Klima her eve şart .
-
Abi 21.800 e mi 26.800 e mi Beko kampanya yapık 35 - 45 gundur, fiziksel magaza onunden gecerken foto cekerim hatta. Ozellikleri tam nedir okumadım ama dandik zayif bir sey degildi.
Sen fiyatı az revize edecen sanirim (: ya da seneyi bekle istedigin fiyata satilir gibi gibi. Seneye ben de alirim belki ev degisecegin.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Abi 21.800 e mi 26.800 e mi Beko kampanya yapık 35 - 45 gundur, fiziksel magaza onunden gecerken foto cekerim hatta. Ozellikleri tam nedir okumadım ama dandik zayif bir sey degildi.
Sen fiyatı az revize edecen sanirim (: ya da seneyi bekle istedigin fiyata satilir gibi gibi. Seneye ben de alirim belki ev degisecegin.
Doğrudur hocam. Paraya sıkışık olmasam ve buradan biri, niyetim var ama para yok, dese hediye de ederim, bilen bilir beni ama şu an olabilecek max. Parayı almalı ya da satmamalıyım.
Teklif eden olur ise konuşuruz pazarlık ederiz.
-
NaZi_ bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Doğrudur hocam. Paraya sıkışık olmasam ve buradan biri, niyetim var ama para yok, dese hediye de ederim, bilen bilir beni ama şu an olabilecek max. Parayı almalı ya da satmamalıyım.
Teklif eden olur ise konuşuruz pazarlık ederiz.
Seneye 25 e satarsin İSTEDİGİN FİYAT derken, donemin kosullarinda manasinda dedim.
Yanlis olmasin
Bu sene bu Avrupanin sıcaktan gotten yemesinden midir amma yasak olması klimalarin eski binalara vs.. Avrupalarda, yoksa yeni modeller artık full gelecek yapay zeka destekli falan diye midir nedir asiri kampanya yapiyor stoktakilere koç grubu anlamadim.
Ve anladim abi bu sene ihtiyac var, inşAllah satilir.