Satılık Arızalı Asus F3SV 240 Dr
-
problem ekran kartındamıydı, anakarttamı? ekran kartı sağlamsa, ekran kartına talibim. pm ile fiyat verebilirmisin?
-
crimeangel bunu yazdı
problem ekran kartındamıydı, anakarttamı? ekran kartı sağlamsa, ekran kartına talibim. pm ile fiyat verebilirmisin?
Hocam ekran kartı anakart üzerinde onu sökemiyosun
-
Inferius bunu yazdı
EKRAN KARTI: Nvidia GeForce 8600M GS DirectX 10 256MB Paylaşımsız 1 GB TurboCacheburda yazdığına göre 256 mb paylaşımsız, ondan sordum :)
-
crimeangel bunu yazdıInferius bunu yazdı
EKRAN KARTI: Nvidia GeForce 8600M GS DirectX 10 256MB Paylaşımsız 1 GB TurboCacheburda yazdığına göre 256 mb paylaşımsız, ondan sordum :)
Öylede hocam notebook olduğu için ekran kartlarını anakart üzerinde küçük çip gibi bişey yapıyolar :D
-
ndmylmz bunu yazdıcrimeangel bunu yazdıInferius bunu yazdı
Öylede hocam notebook olduğu için ekran kartlarını anakart üzerinde küçük çip gibi bişey yapıyolar :D
sen hiç notebooklarda harici ekran kartı görmedinmi hacım :D
buna benzer bir karttır kendileri :D
-
Hocam ekran kartı on-board değil bildiğim kadarıyla ama kimseyi yanlış yönlendirmek istemem yarın turum var ertesi gün güzelce söker kontrol ederim. Dediğim gibi servisten anakart problemli diye döndü. Ekran kartına dair söktükten sonra bir şüphe düşerse çalışmadığına dair satmam zaten hocam kimsenin ahını almak istemem. Baktıktan sonra buradan yazarım.
-
benim eski bilgisayardan ama serisi farklı sanırım ayrıca akıllılık etmişsin yaptırmamışsın, yaptırınca çok çabuk bir şekilde tekrar bozuluyo boşu boşuna baya masram yapmıştım...
çatlatkta muhtemelen sağ orta taraftadır, bütün serilerde orda çatlak çıkıyor :)
-
hocam hdd ve parmak izi okuyucusuna bi fiyat söylermisin ayrı ayrı
-
Dönüş alamayınca tanıdık vasıtasıyla bir bilgisayarcıya göndererek elden çıkardım arkadaşlar.