Satılık Asus İ7 Bilgisayar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Sifir olsa 2000 2200 civari olur herhalde. İ7 ler pahali aq. 

Sar gasteye 500 verem fazla seyapma simdi kizim oldu ona vercem sicsin ustune :D

İmzalamazsam ne olcak?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    koy poşete 510 tl gönder gitsin.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

cihazın tam özelliklerini yazsan, işlemcinin kaçıncı nesil oldugunu flan filan daha iyi bir de fiyatı alıcı değil satıcı belirler dostum aklına yatan bir fiyatı yaz ona gore daha kolay olur...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Sen ne diyon sen onu soyle ;))

Lenovo y580 var bende pc iyi fakat kozmetik olarak cop.alt ust kasa kirildi sorayim kaca aliyorlarsa senin pcyi alayim.

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    Antikky bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    Antikky bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Vay,

Lanet asus, bir senedir az çekmiyorum. Ayrılmışsın ayrılmasan teknik servisin hatalarını yıkardım üstüne :))

2 Defa garantiye gönderdiğim zilyon tane sıkıntısı olan bilgisayar, en basitinden webcam çalışmıyor - hiç çalışmıyor - garantiden formatlayıp geri yolladılar iki kere, sorun tespit edilememiştir yazıyor arıza fişinde. Ulan kamera bu, denersin, çalışmıyorsa sorunludur, nasıl tespit edemiyorsun çalışmayan kamerayı anlamıyorum...

Neyse, belgelerle falan uğraşıyorum yarın nasipse tüketici il hakem heyetinde deneyeceğim şansımı. 1 Sene oldu kullanamıyorum bilgisayarı, iade isticem..

Konunu da kirlettiysem kurusa bakma

Yolla halledeyim.

İade yapabilir miyiz? 

DOA kapsamı beni aşar hoca,bunu doaya sokun diyecek kadar taşşaklı değilim şu anda eskiden olsa hallederdim ama,şu anda servise girip ya şunun webcamını halletsenize derim.

Anladım hacı, sağolasın, tek sorun webcam değil, hdd de sıkıntı var bilgisayarın kapanması 10-15 dk sürüyor, açılması 5-10 dk, reboot gerektiğinde geceden bırakıyorum sabaha halloluyor.

Cd rom da sorun var kafasına göre bazen kapanıyor bazen kapanmıyor

Webcam dediğim gibi iptal

Kasada elektrik kaçağı gibi bir şey var herhalde, pil%100 ken sorun yok ama pili doldururken hafiften elektrik verip titretiyor ellerimi

Ben iade istemeyeyim de kim istesin :)

Yarın hakem heyetine gideyim yavaştan... DOA dediğin ne oluyor bu aradA?

dead on arrival

g

black implies white, self implies other, life implies death.
Toplam Hit: 2166 Toplam Mesaj: 16