Satılık ASUS Laptop...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:
    -----------------------------

KILICH bunu yazdı:

O Senin Seçimin hocam..O pc ile bu pc arasında net bi fark var...Ayrıca üründe 3g desteği de var...Sen alırım diyosan vereceğin fiyatı alayım hocam?? İkram edebilirim....

valla hocam 800 demissin..benim söyleyecegim rakam ile arasinda cok fark var..

yani ben soyle düsündüm..sifiri 800-850 tl olsa..

e 2 yillik pc, garantisi bitmis..ne kadar temiz olursa olsun 2. el sonuçta..yani belkide ben aldıktan sonra hemen bozulacak..bilemeyiz :)

ayrica elime güzel laptoplar da düsüyordu da almiyordum. ama buna verebilecegim en yüksek ücret 450 liradir..

bu bile cok zor yani :|

Düşüncelerin için saol hocam...O fiyata satmam...700 Tl ye mouse+çanta halinde veririm...Farklı teklifi olan varsa açığım..ama fiyat net 700 TL...altı olmaz malesef...Artı yanında bi de hotfile yıllık pre hesap verebilirim :D

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

KILICH bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:

KILICH bunu yazdı:

O Senin Seçimin hocam..O pc ile bu pc arasında net bi fark var...Ayrıca üründe 3g desteği de var...Sen alırım diyosan vereceğin fiyatı alayım hocam?? İkram edebilirim....

valla hocam 800 demissin..benim söyleyecegim rakam ile arasinda cok fark var..

yani ben soyle düsündüm..sifiri 800-850 tl olsa..

e 2 yillik pc, garantisi bitmis..ne kadar temiz olursa olsun 2. el sonuçta..yani belkide ben aldıktan sonra hemen bozulacak..bilemeyiz :)

ayrica elime güzel laptoplar da düsüyordu da almiyordum. ama buna verebilecegim en yüksek ücret 450 liradir..

bu bile cok zor yani :|

Düşüncelerin için saol hocam...O fiyata satmam...700 Tl ye mouse+çanta halinde veririm...Farklı teklifi olan varsa açığım..ama fiyat net 700 TL...altı olmaz malesef...Artı yanında bi de hotfile yıllık pre hesap verebilirim :D

rica ederim hocam..yani kapitalist düzen :) sen istedigin fiyata satabilirsin, bende alabilecegim fiyatı söylerim :)

insallah satabilirsin..Borcunu ödersin en azindan :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Satış Devam Etmektedir...

http://urun.gittigidiyor.com/Asus-F3JC-Dizustu-Bilgisayar_W0QQidZZ30792573

bu pc ye 600 tl isteniyo..benim pc bundan kat be kat üs

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
Toplam Hit: 1977 Toplam Mesaj: 14